maanantaina, huhtikuuta 27

Kirjoituskyvyttömyys

Iso sori pitkästä päivitystauosta! Ei tosiaan tule uusiutumaan, ellei sitten ole jotain isoa syytä - okei, nyt on ollut. Olen ollut ihan superkiireinen, väsynyt, kipeä, vittuuntunut jne. Aloitin kirjoittamaan merkintää yksi päivä, mutta sitten tuli hätä jonnekin muualle. D: Mutta nyt sitten! Vaikkakin kuvasaldo jiiänee on vähän heikonlainen, kun kamerasta zippasi akku ja en saanut aikaiseksi ladata sitä.

Ihan ahterista kyllä olleet tässä viime päivät (lauantain jälkeen). Sunnuntaina piti mennä Helsinkiin Japanipäiville, mutta yöllä sattuneen pikku sattumuksen takia jäin kotiin ja se oli ehkä ihan fiksu veto, koska olisin tod.näk. pilannut muidenkin päivän sillä fiiliksellä, mikä oli. No, nyt on asiat paremmin! Joskin olen kipeä - vappuviikolla, jee - ja toivon vaan, että tämä menee ohi, niin saan sentään viettää kivan vapun kavereiden kanssa. :) Olen muuten tyytyväinen itseeni, olisin saanut koko viikon saikkua, mutta otin vain kaksi päivää, kun totesin, että keskiviikkona menen töihin vaikka pää kainalossa, en halua olla sieltä pois, kun tuntuu, että olen kamalan hyödytön sitten. Keskiviikkona @ work again.


Aa, joku tosikämä kuva perjantailta? Jep. Mulla oli vapaapäivä ja mentiin Even kanssa skanssiin. Laitoin uudet korkkarit jalkaan ja voin sanoa, että mä melkein rukoilin, etten olisi tehnyt sitä. Varmaan koskaan ei ole jalat sattuneet niin törkeästi!

Iltasella sitten mentiin Evelle ja katsottiin kolmistaan Even ja Neean kanssa kauhuleffoja ja mussutettiin karkkia. Oli kivaa ja löydettiin kauhuleffa, mikä oli oikeasti ihan törkeän kamala. Se oli puoliksi kai jotain venäläistä tuotantoa (?) ja nimeltään Hylätty. Hyi oikeasti, siitä jäi kalmanen olo koko seuraavaksi yöksi.

Ai kamala, kun näytän muhkealta. Karmea jäävuori 8<
Pitkä lörttöpaita - JC
Toppi - H&M
Hame - GT
Sukat - H&M
Saappaat - ZARA
Laukku - H&M
Korut - H&M ja GT

Tuon näköisenä siis olin lauantaina ensin Suskin luona aloittelemassa, josta siirryttiin Pikku Torreen ja todettiin, että mestoilla liikkui vain keski-ikäisiä futarifaneja ja siirryttiin sitten Zanziin - siitä on oikeasti tullut niin vakiomesta. :D No, alkuunsa oli kivaa, loppuyö kusi aika rankasti, vaikka hauskaakin oli ja nostalgiafiilis iski, kun vanhan luokkakaverin kanssa mentiin tanssahtelemaan illan viimeinen hidas (hei sellaista ei edes yleensä baarissa soiteta!)

Illasta jäi kyllä mieleen yksi hyvä juttu, joka sai mut nauramaan, vaikka vittuuntunut olinkin.

"Mikä susta tulee isona?"
"Musta tulee varmaan hippi."

Kokeilen tässä viikolla päivitellä vähän paremmin, ennen kuin lähden Helsinkiin!

♥ Maria

+ Hei mitä! Viimeksi kun katsoin kävijälaskuria, se vilkutti 15900 - nyt 16300 ja rapiat päälle. Vau, kiitos! ♥

Ei kommentteja :