sunnuntaina, toukokuuta 3

A B C D...

Ja sitä rataa. Päivitän junasta sit blogin, kun tiedän, etten kotona taas kuitenkaan ehdi. Toisella puolella käytävää istuu joku lapsukainen, jonka aakkostenharjoittelu raastaa hieman hermoja, mut voittaa se sentään vapunaaton junamatkan, johon sisältyi tr00-gangstoja, iältään 14-vuotiaita sekä likemmäs 30-vuotias mies naisystävineen, jotka räjäytti skumppapullon junavaunussa ja ah sitä hajua!

Harmillisen vähän otettiin vappuna kuvia D: Aika hassua, kun yleensä aina otetaan Hennan kanssa seikkaillessa paljon kuvia - nyt ne ainoat kuvat on Hennalla, joten saatte ne sitten kun saan ne sieltä.
Mut vappu oli kinda ok. Oltiin tyttöjen kanssa - minä, Henna, Emma ja Elsi - KY:llä ja ottaen huomioon, että oli vappu, niin meno oli meidän kohdalla aika rauhallista. Kun saan ostettua 17 eurolla juomat kahdelle ihmiselle, niin se on oikeasti aika hyvin. Yleensä menee se 30 euroa pelkästään mulla itselläni - eikä siin ole kuin juomat.

Takki - joku random merkki, tilattu Kiinasta
Farkut - Cocolulu
T-paita - Superdry

No siis tuollaiset vaatteet oli päällä, kun menin Helsinkiin, mutta illalla sitten oli päällä mbym:n wetlookingit, Rosebulletin löysä tähtipaita ja violetit korkkarit. Siitä asusta vaan ei tullut kuvaa missään vaiheessa 8<< Muuten viikonloppu meni lähinnä lagatessa. Perjantaina maattiin ensin pihalla ja loppuilta vietettiin elokuvien parissa. Lauantaina sitten oltiinkin jo enemmän elävien kirjoissa ja otettiin aurinkoa - ekat rusketusrajat on hankittu. Illalla pelattiin Guitar heroa ja sitä sitten kestikin puoli neljään asti. Pakko kyllä sanoa, että oli hauskaa kuluttaa aikaa siihen saunomisen ja syömisen jälkeen. Superkiva peli pelata kaverin kanssa :D Ja mä jopa melkein pärjäsin siinä!

Apua, kuukauden päästä ollaan taas Tokiossa. Kamalaa miten nopeasti aika on oikeasti mennyt, kun vasta oli talvi ja ostelin lentolippuja. Nyt on jo toukokuu ja pian taas lähtöpäivä edessä. Iik, Cocolulun ja Liz Lisan kaupat odotta. *w*

<3 Maria

Ei kommentteja :