perjantaina, toukokuuta 8

Huutelen pimeään: Olis vähän asiaa

Tänään oli sitten vapaapäivä - piti olla. Äiti oli ihana ja kiskoi mut sitten kasin maissa ylös ilmoittaen, että nyt me mennään ostamaan kesäkalusteita ja parvekkeen sisustamiseen tarvittavia tavaroita. Siis kahdeksalta aamulla! Sen sisustusvimma on niin kummallinen asia, etten ymmärrä. Mutta valkoista ja vaaleanpunaista siis parvekkeelle tänä kesänä, sen verran mäkin tajusin laahustaessani koomassa sen perässä pitkin poikin kauppoja.

Mut onnistuin olemaan shoppaamatta mitään muuta, kuin avainnauhan töihin ja muutamat värilliset nappikorvikset, kun kaikista vanhoista on alkaneet kivet tippumaan jonnekin.

Mutta hei, esittelen vähän vaatteita, mitä ostelin tuossa menneellä viikolla Skanssista.

Rosebulletin leo-huppari Spiritstoresta. Hintaa tasan 35€ On muuten yksi mun suosikkivaatekappaleista tällä hetkellä, tuo on niin söpö, vaikka rintojen alta menevä kuminauha-asia vähän hämääkin ja saa mahan hiukan pömpöttävän näköiseksi. Silti se on kiva.

Rosebulletin pinkki toppi strassipainatuksella. Hintaa 15€ ja tämäkin Spiritistä. En yleensä tykkää tämän mallisista topeista (saati sitten tästä kankaasta) mutta tuo oli kerrankin kiva, kun mulla ei ollut normaalia tissiongelmaa (toisinsanoen: en näyttänyt siltä, että hankin silikonit)

Rosebulletin vaaleankeltainen huppari satiinihupulla. Mulla ei ole koskaan ollut mitään vaaleankeltaista! Ei mitään! Ja silti tykkään tuosta, vaikka mun mielestä ko. väri yleensä on vähän pliisu. 29.90€ Spiritistä

Keltaiset korkkarit Click shoesista. Mulla on noi lisäksi pinkkeinä ja violetteina. Harmittaa vaan, kun ainoastaan violettia oli sillä matalammalla korolla, joten ne on ainoat, joita voin pitää töissä. Hintaa per pari oli 39,90€

Spiritin neonpinkit läpyskät Spiritstoresta hintaan 29€ Ostin nää lähinnä Japaniin, kun tiedän, etten halua kävellä koroilla ihan koko ajan, mut haluan pitää silti kivoja kenkiä, niin nämä ajavat sen asian.Tein nyt väliaikaisen leiskan tänne, jota inhoan jo tällä hetkellä, kun se on muutaman tunnin vanha. Tuo banneri kauhistuttaa mut to death, mutta ehkä elän sen kanssa kunnes mulla on aikaa tehdä parempi.

Laukkupostausta oli toivottu! Saatte - saatte kyllä, mutta ette varmaan viikonlopun aikana, kun mulla on kamala kiire, kuten ensiviikollakin. Mutta mä teen sen vielä ennen Japania ja uuden sitten niistä, mitä ostan Japanista.

Mutta - have a nice weekend girls & boys

♥ Maria

2 kommenttia :

marki kirjoitti...

Eiku toi lay on just kiva!

socialriot kirjoitti...

leopardi huppari on sika söötti! *w*
sekä kengät näyttää ihan sika kivoilta!