perjantaina, elokuuta 7

And you're a material girl

Photobucket

Photobucket Mekko - Firetrap
Photobucket Saappaat - ZARA
Photobucket Laukku - Golds infinity
Photobucket Korut - Juicy couture, Zara, H&M

Photobucket

Photobucket Mekko - Bodyline
Photobucket Paita - H&M
Photobucket Sukat - Bodyline
Photobucket Kengät - Bodyline
Photobucket Korut - Lovetopia

Testailin sunnuntain Suomenlinna piknikille vaatteita - vain alushame puuttuu, koska sen otan lainaksi Amandalta! Lisäksi ensi viikolla meille tulee iso paketti vaatteita, sisältäen kaksi Baby, the Stars Shine Brightin hametta, Metamorphosen hame&viitta setin jne. Ootan niin innolla, koska haluan päästä loleilemaan! Ainut ongelma omalla kohdalla on se, että olen niin povekas, ettei mekot oikein tykkää mahtua kiinni - tuossa BL:n mekossa on se samaninen ongelma, mutta onneksi se kangas sentään joustaa aika reilusti, niin en ole ihan tukehtumiskuolemassa.

Kuten ootte varmaan huomanneet, en ole pahemmin jaksanut panostaa asukuviin viime aikoina, kiitos kesän ja sen, etten meikkaa tai laita hiuksia. Skarppaan sitten taas kun työt alkavat. Lisäksi mulla on kasa esiteltäviä ostoksia ja kuvia esim. DBTL:stä, mutta on jäänyt vaan jotenkin kaiken siirtäminen koneelle vähän vaiheeseen, ehkä mä tästä sitten jaksan taas jossain vaiheessa! Tällä hetkellä mielenkiinto keskittyy enemmä Himoshoppaajan vauvan ja muiden korkeakulttuuristen kirjojen lukemiseen sekä lomasta nauttimiseen!

Ensi viikolla olis tarkoitus vierailla Ruotsissa, käydä Emmalla viemässä Alexan syntymäpäivälahja ja treffata neitiä itseäänkin, mökkeillä Susannan kanssa ja käydä piknikillä Turussa Amandan kanssa sekä saunoa Mikun kanssa. Olen kiireinen, huomaan. :D

♥ Maria

2 kommenttia :

Erica kirjoitti...

Mikä sut sai innostumaan loleilemisestakin? :)

Maria kirjoitti...

Erica, varmaan lähinnä se, että tykkään kamalasti sweet-lolita tyylin vaatteista ja kaikesta siitä pitsin ja hörhelöiden määrästä. Se on söpöä ja tykkään kaikesta söpöstä :)