keskiviikkona, elokuuta 26

Autumn

Luulin jo, että ukkonen olisi mennyt ohi, mutta sepäs tuli ja palasi. Muutenkin tosi syksyinen ilma tuolla - ja sehän siis tarkoittaa syysvaatteita ja saappaita! Odotan ihan onnessani, että pääsen käyttämään UGGeja ja toppaliivejä ja pipoja! Syksy on niin favourite vuodenaika mulla, rakastan sitä kun ei ole kylmä, muttei lämminkään. Aa! Tuo salamointi on ihan supermakeen näköistä.

Olen ollut aika nolife tämän blogin kanssa, koska yksinkertaisesti inspis on täysin hukassa, en jaksa kuvata mitään jne. Tosin olen ostokseillut tosi vähän rahapulan vuoksi, mutta posti toi eilen paketin Cocolulun paitoja ja kassin, jotka voin esitellä teille. Lisäksi toinen paketti on tulossa, kuten myös Baby, The Stars Shine Brightin laukku.

Vikat lomapäivät olen lagannut kotona, joten asukuviakaan ei ole, koska tukka likaisena on menty ja päällä tyyliin verkkarit ja toppi. Lisäksi olen nukkunut ihan hirveästi - pieni flunssa on vaivannut, joten siinä syy. Perjantaina tosin olimme katsomassa Jukka Poikaa kavereiden kanssa Pikku Torressa, mutta aika lyhyeksi sekin keikka jäi ja loppupeleissä kaaduin tyytyväisenä omaan sänkyyn nukkumaan ja yskimään.

Eniveis, tässä vähän Cocon vaatteita, mitä sieltä on tulossa. En tajua tätä ostopolitiikkaa - mitä järkeä tilata, kun neljän kuukauden päästä menen Japaniin? :D

Eli tyydyin ihan perusvaatteisiin, koska niitä nyt tulen tarvitsemaan enemmän kuin vöitä, koruja jnejne. Perusfarkut, pitkähihainen, huppari ja TOPPALIIVI! Tuo jälkimmäinen on niin odotettu, kaivattu ja himoittu, ettei tosikaan! *w*

3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

hei ihania vaatteita♥ mistä tilaat noita?=) oon käsittäny ettei cocolulun vaatteita voi tilata suomeen : o

Maria kirjoitti...

NiNNU, http://ultimatelux.blogspot.com/2009/08/shopping-service-ebay.html tuon lukemalla pääsee aika pitkälle :)

Anonyymi kirjoitti...

kiitos!