tiistaina, elokuuta 11

I run out of the words

Ja taas on viikonloppu - helteinen sellainen - takana. Oli kyllä jees, pakko sanoa! Perjantaina vietettiin perheen kesken rapujuhlia, joista tosin livahdin nukkumaan heti kun vain pystyin. Kamala väsymys ollut riesana yhdessä päänsäryn kanssa varmaan jo viisi päivää.

Klikkailemalla saa taas kuvia suuremmaksi!

Photobucket

Photobucket

Koko viikonlopun oli jotkut vammaiset kuvausasetukset kamerassa ja arvatkaa tajusinko sitä ennen kuin siirsin kuvat koneelle? No enpä tietenkään, saatte siis todella tärähtäneitä kuvia tällä kertaa. Se kolmijalka olisi kiva noihin asukuviinkin - ehkä mä hankin sellaisen seuraavasta tilistä!

Lauantaina oli suuntana Rymättylä. Oltiin laittamassa isänpuolen suvun kanssa kesäruokaa ja istuttiin ulkona. Oli kyllä ihan mahtavaa, kun lämmintä oli niin paljon ja ruoka oli ihan megahyvää. Tältä reissulta uupui kamera tyhjän akun takia, mutta puhelimessa saattaa olla jotain julkaisukelpoisia kuvia, jotka myöhemmässä vaiheessa postaan (kuten myös mm. DBTL-kuvat)

Rymättylästä matka vei kotiin melko aikaisessa vaiheessa, koska sopisin Susannan kanssa lähteväni baariin. Asu näytti seuraavanlaiselta:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket Paita - Shibuya 109
Photobucket Hame - Liz Lisa
Photobucket Vyö - Friis & Company
Photobucket Kengät - Shibuya 109
Photobucket Korut - JC

Photobucket

Kuva, jossa mulla ei ole piilareita! Lähdin jopa baariin ilman. Pakko sanoa, että oma silmienväri on niin crazy jotenkin, kun se on tuollainen kirkkaan vaaleansininen. :D Pelottavat mulkosilmät tuossakin. Tarkennukset on kyllä niin hämmentävissä paikoissa - harmittaa vieläkin se kamerajuttu, mutta ehkä tästä selvitään.

Baarissa oli semi-tylsää, kotiuduin juustohampurilaisen kanssa jo puoli kahden maissa ja pääsin sänkyynkin ajoissa, mikä oli ihan okei juttu, koska sunnuntaina oli lähtö Lohjalle ja sieltä edelleen Suomenlinnaan yhdessä Amandan kanssa.

Siitä retkestä mä teen oman postauksen, kun saan kuvia Amalta ensi viikonloppuna - nyt saatte vain muutaman kuvan kyseiseltä retkeltä.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket Mekko - Bodyline
Photobucket Paita - H&M
Photobucket Rusetti - Baby the Stars Shine Bright
Photobucket Alushame - Sweet Sweet
Photobucket Helmet - Amandalta
Photobucket Rannekoru - Lovetopia
Photobucket Sukat - Seppälä
Photobucket Kengät - Bodyline

En todellakaan ole brändikuorrutettu lolita, mutta mielestäni koordinaatio oli kuitenkin ihan onnistunut - kiitos Amandan kriittisen silmän ja sen, että hän lainasi ystävällisesti päärusetin, alushameen ja helmet.

Ja mikäli ette ole kuulleet Akon ft. Boan biisiä, niin kuunnelkaa ihmeessä!



♥ Maria

4 kommenttia :

Kati kirjoitti...

Baariasus on aivan ihana! Oon ihan hulluna kaikkeen mustavalkoseen jostain syysta tallahetkella :) Rakastan tota hametta varsinki!
Ja oot aivan alyttoman sopo loli myos! Toivottavasti ei haittaa, kun utelen, mutta mista sait inspiksen alkaa loleilemaan? :) (tosin kokeilin itekin kerran haha, ja ei todellakaan ollu mun juttu :))

Riona kirjoitti...

Sulle kyllä oikeasti näyttäisi lolitavaatteet sopivan hyvin! *__*

Tuo mekko on kyllä nätein juuri tuossa värissä, hassua, kun itsekin ajattelin sen joskus ostaa :`D

Maria kirjoitti...

Kati, kiitos! Se hame on ihan omia suosikkivaatteita, oon niin happy et ostin sen. :D
Mut siis kiitos - loleilusta mut varmaan sai innostumaan omalla tavallaan Amanda sekä se, että sweet-lolitat on yleensä ihan älyttömän söpöjä! Ja en voinut vastustaa kiusausta kokeilla itsekin ja... No, innostuin sitten oikeen kunnolla. :D

Riona, kiitos :) Tuo mekko on ihana! Tilasin puolihameen mustana, mutta pakko sanoa, että tuo turkoosi on ihanin niistä väreistä.

Kaya kirjoitti...

Oot niin söpö noissa lolivaatteissa!
Varsinkin mansikkakuva on tosi kaunis :>