sunnuntaina, lokakuuta 4

☆ BrilliantPaita - Shibuya 109
Wetlooking legginsit - Spirit store
Neule - JC
Kengät - Shibuya 109
Laukku - Gold's infinity
Korut - Transcore, Juicy couture

Parina päivänä olen vittuuntunut Cocoluluun oikein huolella, ei siinä muuten mitään, mutta on ärsyttävää maksaa paidasta 40€ ja todeta, että vaikka sen pesee käsin, lähtee siitä about kaikki värit ja housuista printit. Valitin asiasta jo kavereillekin, enkä onneksi ollut ainut, joka asian totesi. No - ehkä mä taas innostun kun pääsen yli kiukustani ja saan uusia vaatteita. (Toisinsanoen joulukuussa)

Multa löytyy edelleen vaatteita, joita ostin Japanista, mutten ole vieläkään käyttänyt oikeastaan kertaakaan. Hyvänä esimerkkinä tuo ihana raitapaita, jota ihailin.. Olisko ollut VENCEssä? Ostin, mutten ole pitänyt sitä ollenkaan, koska materiaali on jotenkin inhottavaa iholla. No, nyt kun kokeilin sitä legginsien ja korkkareiden kanssa, niin kivaltahan se näytti ja kun topin laittoi alle, niin ei se materiaalikaan häirinnyt. Hyvä ostos siis, tuota tulee varmasti käytettyä jatkossa enemmänkin. ♥

Mistä oikeasti huomaa, että matkakuume lähestyy? Mietin vain koko ajan, että mitä on pakko ostaa, nähdä, kuulla ja syödä. :D Keikkailua tulee tällä kertaa harrastettua ainakin The United Killers yhteiskeikan, Over the Edge 2009:n ja Nightmaren muodossa. Päästään käymään Nagoyassa ja Saitamassa silleen extempore.
Lisäksi vaateostokset suuntaan varmaan melkeinpä pelkästään nyt Liz Lisalle ja Cocolle + Gold'sin laukku. Mä olen todennut, että olen molemmilla aikaisemmilla kerroilla ostanut sellasia heräteostoksia, jotka on Japanissa näyttänyt kivoilta, mutta joilla en ole täällä keksinyt käyttöä. Ehkä nyt osaisin olla fiksumpi?

5 kommenttia :

Nimetön kirjoitti...

tykkään tost asukokonaisuudesta, mulla taitaa olla samanlainen paita ^^
pitää varmaan alkaa sunkin blogia seurailemaan kun vaikuttaa niin kiinnostavalta luettavalta

jaya kirjoitti...

millon oot ostanu noi wetlookit?

Maria kirjoitti...

Aino, Kiitos :)

jaya, Viime viikolla jossain vaiheessa kävin ne hakemassa, en nyt muista päivää :D

Nimetön kirjoitti...

sori tyhmä kysymys, mut sijaitseeko cocolulun liike 109 : ssä vai jossai muualla shibuyassa ?
aivan ihana sun blogis ja nättejä vaatteita sulla :) !
jatka samaan malliin.

Maria kirjoitti...

Anonyymi, Kiitos :) Cocolulun yksi liike sijaitsee Shibuya 109:ssä, mutta olisko Ikebukurossa ollut toinen Tokion alueen liikkeistä.