keskiviikkona, lokakuuta 28

You said it to me

Vihdoinkin jaksoin ottaa kameran käteen ja kuvasin vähän ostoksia. Oon ollut niin väsynyt viime aikoina, ettei mitään järkeä. Äiti ja isä lupasivat viimein ostaa mulle kirkasvalolampun, kun sitä suositeltiin mun syysväsymykseen. Järjetön vuodenaika tämä, kun olen ihan poikki. En tykkää kyllä yhtään. D:

Jokatapauksessa mulle tuli paketti Japanista ja se sisälsi kaikkea kivaa ja kaivattua.Mustat overknee bootsit niittikoroilla. Noi on ihanat, mutta hemmetin hankala pukea, kun varressa ei ole minkäänlaisia vetoketjuja ja se ei veny. Pitää ottaa kenkälusikka ja paljon aikaa avuksi aina, kun suunnittelee käyttöä. Lisäksi noi on vähän isot, mutta pohjalliset auttaa siihen onneksi.Maailman ihanin villatakki. Toi menee niin täydellisesti wetlooking legginsien kanssa. Oon etsinyt tuollaista oikeasti ikuisuuden ja nyt sain sen!Musta röyhelöhame ei ole tästä paketista vaan Koreasta saatu. Tuo hämmentävä lirpukehame sen sijaan on. En ole testannut sitä vielä, mutta saappaiden ja sukkahousujen kanssa se on varmaan aika kiva.Mustat peruskorkkarit Nelly.comista. Noi on ihanat - ja liian suuret. :D Oikeasti, mun kengänkoko olisi joku 36½ varmaan.

Inhokkeja tai suosikkeja?


11 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ää noi kaikki on ihania *u* toi villatakki ja noi korkkarit on nam !! ja söpöjä hameita tarvii aina ;) saiskos tiedustella villatakin merkkiä?

Kiira kirjoitti...

NEULE ♥♥♥

Anonyymi kirjoitti...

Neuletakki on superihana! Mistä tuon hankit? Tarkoitan siis, mitä brändiä se on?

Lirpukehame on hieman erikoinen, mutta ennen kuin tuomitsen sitä odotan, että näen kuvan siitä päälläsi jossakin asukokonaisuudessa! :)

Pssst... eikös ne ole wetlook-legginssit eikä wetlooking? En kyllä ole varma, eikä sillä oikeastaan ole mitään väliä miksikä niitä sanoo.

Hanna kirjoitti...

mulla on kuule sama homma tuon syysmasennuksen kans...
ei jessus, mitään ei jaksa tehdä tai mennä mihinkään. kouluun on väkisin lähdettävä, kaverit soittelee et nähtäiskö, mut en vaan jaksa! mulla on keskustaan alle kilsa mut sitäkäkää ei jaksa edes pyöräillä. tekee vaan niin mieli nukkuu ja nukkuu vaikka nukun 9hn yöunet ja päiväunet päälle. Olis jo kesä, aurinko paistais ja olisin taas pirteä kuin peipponen. Yks syy miks vihaan talvee on se et on niin hemmetin pimeää. Tätä pitäis kestää viel huhtikuuhun asti.

Noradriel kirjoitti...

Olispa mullakin pieni jalka, niin olisi helpompi löytää korkkareita! Noi mustat korkkarit on juuri sellaiset, joillaiset olisin halunnut. ;___; Ihanat <3

Kannattaa oikeasti ostaa se kirkasvalolamppu. Mulla on käytössä se jo kolmatta talvea. Aamulla on helpompi nousta ja päivällä pysyykin hereillä. Mutta se ostos kannattaa tehdä nopsaan, ettei tule liian pimeää. Kun aloittaa heti se ehtii auttaankin.

Melsa kirjoitti...

toi neule ja toi vasemmalla oleva heme on ihania :D!

Anonyymi kirjoitti...

hei ku sä oot tuolt cocolulut tilaillu nii voitko tehä jonku postauksen mis kertoisit miten se tehdään? ;s

Maria kirjoitti...

anonyymi, http://ultimatelux.blogspot.com/2009/08/shopping-service-ebay.html

Maria kirjoitti...

1. Villatakki on merkkiä Daisy. Ei siis mitään ihmeellistä merkkiä, ihan joku random vaan. :D

2. Ei hajua onko ne look vai looking kun legginseistä puhutaan, kun molempia näkee käytettävän.

M A R M E L A A D I kirjoitti...

I like your villatakki :--))

terhi kirjoitti...

villatakki on söpö !!