torstaina, lokakuuta 22

☆ GENERATION



Ihan ekana iso kiitos! Oon todella hämmästynyt tuosta lukijamäärän noususta nyt, kun tekstien taso ei ole ollut mikään päätähuimaava. Itseasiassa se on ollut kaikkea muuta. Kiitos kuitenkin ihan hirveästi, piristää päivää kummasti nähdä, kuinka montaa ihmistä kuitenkin kiinnostaa lukea tätä.

Sitten siihen Tsukiconiin. Con itsessään oli omasta mielestäni aika fail, päivän fiiliksen saattaa nähdä kaikissa G*U:sta otetuissa ryhmäkuvissa. Meitä ei selvästi paljon innostanut siellä. Itselläni lässähti tukka siinä tuulessa ja palelemisessa, meikit unohtui matkasta, samoin lakka ja hiusharja - kokonaisuudessaan aika kaaottinen meininki. Tosin conin jälkeen oli ihan mukavaa mäkkärissä, bisneksiä hoitamassa ja dtm:ssä.



Paita - Shibuya 109
Hame - Koreasta
Kengät - Shibuya 109
Korut - Juicy Couture, Transcore

Ei jessus noita hinkkejä oikeasti, ne tuntuvat tunkevan joka kuvaan silleen, että niihin kiinnittää ensimmäisenä huomiota! Kamalan näköiset. En oikein arvosta taas. :D Lisäksi mun kynnet failasi niin pahasti, koska niille ei ehditty oikein tekemään mitään.












Tällä viikolla onkin mukavasti 6 päivää töitä. Lauantaina vika päivä jee! Voiton puolella ollaan! Lauantaina Tytti tulee meille laittamaan mun kynsiä ja illalla on tarkoituksena lähteä vähän radalle. Suunnitelmissa mm. Forte ja Vinokinon bileet Klubilla. Turun huima yöelämä kutsuu meitä. :D

Lisäksi 8.11. olisi tiedossa yksi kiva juttu G*U:n tyttöjen kanssa. Sitä odotellessa siis.


2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Oot hurjan nätti ;__; ♥

narsessa kirjoitti...

tosi kiva asu on ollut sulla päällä! :3