sunnuntaina, helmikuuta 28

Weekend pic spam

Kerrankin sellainen viikonloppu, kun olin koko ajan menossa jonnekin päin! Mutta oli kivaa, vaikka kelit olikin aika vetiset ja masentavat.

Perjantaina Emma ja Henna tuli meille alkuillasta, kun mentiin Klubille katsomaan Deathstarsia. Jotenkin meidän kuvauskäsi ei ole vissiin ollut kovin vakaa, kun kaikissa kuvissa on joku heilahdus - jollei kuvaajan kädessä niin kuvattavassa kohteessa ainakin. :D





Mulla on ihan hirvee kauna-ilme tässä! Muutenkin perjantaina failasi tukka, meikit ja vaatteet sit loppupeleissä.. Tukka oli ihan okei vielä kun lähdin ulos ovesta, mutta vesisade + keikkailu ei oikein parantaneet hiusten kuntoa.







Paita - H&M
Wetlook legginsit - Spirit store
Kengät - H&M
Korut - SBY, Paris Kid's, Transcore
Vyö - Hennalta lainassa


Keikka itsessään oli tosi hyvä ja meilla oli hyvät paikat Hennan kanssa. Tosin käsivarret on ihan mustelmilla sen takia, kun roikuttiin aidassa ja riehuttiin. Blood stains blondes oli vaan niin järjettömän hyvä taas etten kestä! Se kappale on mun ikuinen suosikki Deathstarsilta ja olin ihan kauhuissani et soittaako ne sitä ollenkaan, mut settilistaa vakoilemalla sekin selvis.







Cat - niiden toinen kitaristi - on kyllä niin söpö etten kestä. :D Sillä oli vuosisadan liikkiksin napakoru! ♥


Lauantaina sit taas olin ensin duunissa muutaman tunnin ja lähdin sit Tytille. Syötiin mustikkapiirakkaa, laittauduttiin ja rantattiin. Oli kyllä ihan superkiva ilta kun oltiin kahdestaan liikenteessä! Tosin oli hiukan kylmä kun juostiin ilman takkeja sellainen puolen kilsan matka autolta baariin. :D
Kokeilin kerrankin laittaa Cocon vaatteita baariin ja pakko sanoa, et olo oli huomattavasti mukavampi kuin korkkareissa tms. Pitää kokeilla uusiksi joku kerta!

Eilisen kuvaspämmin ohella tuli sit otettua vielä puhelimella pari kuvaa. Rakastin niin mun hiuksia ja meikkejä eilen kun ne oli ihan just eikä melkeen.





Vuosisadan kaverikuva!

Ensi viikolla sit luvassa paljon postauksia siitä mitä posti tuo mukanaan. ;D Toivotaan ettei tulli halua ryövätä niitä ja joudun maksamaan taas lisää.

♥ Maria

10 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Uusi tukkasi sopii sulle ihan älyttömän hyvin! :)

camizz kirjoitti...

Oioioi toi outfit !!♥ sun keikkaoutfit hiuksia myöten oli just nappiin!

Anonyymi kirjoitti...

^Samaa mieltä! Ihanat hiukset *3* Sait mut nyt kyllä vakuuttumaan siitä et tummanruskea näyttää ihan hemmetin hyvälle.

Bom kirjoitti...

Sä oot ihan älyttömän nättiiii ;---;<3

Maria kirjoitti...

Thankies ^^

Anonyymi kirjoitti...

Oletko mennyt uudelleen värjäämään hiuksesi? kun joissain kuvissasi sinulla näyttäisi olevan todella tummat hiukset o_o.

Maria kirjoitti...

Jep, värjäsin ne tuossa jokin aika sitten suklaanruskeiksi kun se vanha väri alkoi olemaan aika epämääräinen :D

Cookie kirjoitti...

Haha kylläpäs mulla on edustava ilme :D<3 mutta keikka oli<3 Ja Cat varsinkin! Kiitos vielä kaikesta hun ~

Anonyymi kirjoitti...

Oi, apua kun oot nätti~~

...ja mun on muuten pakko sanoo, että apua, miks et useemmin kiharra noin hiuksias? Näyttää niin pirun nätiltä ja käy sulle.:D

Maria kirjoitti...

Johtuu varmaan suurimmaksi osaksi siitä et oon niin laiska :D