maanantaina, maaliskuuta 8

Shut up

Viime aikoina tää mun bloginpito on tuntunut koskevan vain anonyymien keskinäistä tappelua siitä, olenko mä lihava vai lihava, eikä oikein ole enää tuntunut itsestä sen vuoksi luontevalta pitää tätä joten ainakin toistaiseksi Ultimate luxuryyn ilmestyy lappu luukulle. Mä olen niin kyllästynyt lukemaan kommentteja joissa spekuloidaan sitä, miten mä voin käyttää normaalin kokoisia vaatteita.

Suurin osa mun lukijoista on ihania, mutta kaikki eivät vaan ole yhtä fiksuja avautuessaan kerta toisensa jälkeen samasta asiasta ja viimeinen niitti tuli tänä aamuna kun joku anonyymi kysyi, että eikö mun lihavuus ala olemaan jo haitaksi terveydelle.

Mistä lähtien normaalin kokoinen ihminen on ollut sairas? Toistaiseksi ainakin painoindeksi välillä 20-25 on normaali ja itse mahdun hyvin tuon puitteisiin, en tiedä mikä ongelma siinä on ihmisille. Toinen ongelma on tuntunut porukalle tulevan siitä, että mä tilaan Japanista vaatteita ja olen lellitty/hemmoteltu/kusipäinen akka joka vaan baittaa muita. Tiedän että on ihan turha vetää hernekasvustoa nenään, mutta pidemmän päälle samoista asioista haukkuminen vaan käy kenen tahansa itsetunnolle.

Kiitti kuitenkin kaikille ketkä olette lukeneet ja olleet ihania! Ehkä mä tästä skarppaan jossain vaiheessa kun oma elämäntilanne on vähän parempi.

♥ Maria

47 kommenttia :

Jade kirjoitti...

eii et saa lopettaa blogin pitämistä !! D:

mun mielestä oot tosi kaunis, etkä _todellakaan mikään läski !! naisten kuuluu olla kurvikkaita, eikä mitään anorektikoita...

vitun anonyymit oikeesti, kattokaa peiliin !

Maripon kirjoitti...

Eikäää.... T__T Sun blogi on nii ihana,yks mun lemppareista,älä vaan lopeta bloggaamista kokonaan!Onegaaai~~Kyl mä ymmärrän,et tällanen meininki ottaa päähän eikä oikein innosta jatkamaan,mutmut~~Ethän lopeta?Ethän? ^.^
Mä en ihan oikeesti tajua miksi ihmeessä noi anonyymit pistää jotain tollasii kommentei,eikö niillä oo elämää??Se on must nii säälittävää ku joku rupee puhuu paskaa toisesta ja vieläpä on niin pelkuri,et ei uskalla tehä sitä omalla nimellä.
Ja lopuks vielä,mun mielestä et oo lihava,vaan ihan normaali ja pitäähän naisessa jotain matskua olla,ne~Ja sulla on tosi kiva tyyli,josta itekki inspiroidun~ ;D

Anna kirjoitti...

eiikä, ei voi olla totta ;____;
tää kuuluu ehdottomasti mun lempi blogeihin, toivottavasti et kokonaan lopeta tätä ! >:

huhhhuh, en vaan jaksa ymmärtää tota lapsellista menoa ja vielä enemmin muo harmittaa että oot joutunu siihen osalliseks..

Anonyymi kirjoitti...

Voiii~ toivoisin, ettet lopettaisi blogin pitämistä. Olen seurannut vierestä tätä kamalaa haukkumista, ja tiedän, että siitä on vaikea olla välittämättä. Mutta todellisuudessa et ole yhtään lihava, älä ikinä usko mitään muuta! <3
Juuri tänään luin iltasanomista, että kurvikkaat naiset ovat miesten mielestä paljon kauniimpia, niin nämä haukkujasi ovat kuitenkin juuri sellaisia tikkuja, jotka eivät saa ketään elämässään! Ja kun laittaa tuollaisen ruman asenteen lisänä, niin he jäävät yksinäisiksi ja katkeriksi. Sinä et takuulla jää, olet positiivinen ja iloinen aina, ja näytät kauniilta kaikissa vaatteissasi ^_^
Toivon sinulle paljon voimia ja jaksamista, toivottavasti jaksat vielä pitää blogiasi, se on piristävää luettavaa <3

<3: Marie

Anonyymi kirjoitti...

Ikävää että olet tullut tuollaiseen johtopäätökseen:( blogiasi on mukava lukea,samalla voi ~unelmoida~ että itselläkin... olisi asiat yhtä hyvin! Kiitos sulle<3

ps: en ymmärrä kateellisia ihmisiä tai anoreksiaa sairastavia.

lilian kirjoitti...

voi ei x(( tämä on ollut jo vuoden yks mun lemppariblogeista, ethän lopeta? *o* oot niin kaunis ja hauska ja iloinen, ne saatanan anonyymit on jtn säälittäviä nolifeja xp sulla on ihana tyyli ja oon saanu paljon iloa ja inspiraatiota tästä blogista, oot ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun tyhmää. :(

Pää pystyyn kuitenkin, eikös!

Sussa ei ole kyllä mitään lihavaa, antaa niiden haukkujien jäädä toisarvoisiksi, netissä on niin helppoa sanoa ikäviä asioita kun ei nää toista, surullista se on lähinnä että toisilla on vaan halua tehdä muille paha mieli.

Tykkään tyylistäsi ja toivottasti jaksat jatkaa bloggailua vielä, jos ei nyt niin myöhemmin.

Sirpa kirjoitti...

elä lopeta :( laitat eston niin että vaan google tjsp tunnuksen omaavat saa kommata!

brita kirjoitti...

Ääää onpas ikävää :\ Sulla on just sellainen blogi, jota on vaan kiva lukea kun vaikutat niin mukavalta ja kaikki on tosi nättiä :) Ei haittaa yhtään että oma tyyli on jotain ihan muuta.

Nyt olisi hyvä sanoa, että kaikenkokoiset naiset voi olla kauniita, mutta en kyllä ala noin pienelle sanomaan sellaista, ihan älytöntä :D

Ootko harkinnut kommentointimahdollisuuksien vähentämistä tai blogin pistämistä salasanan taakse?

criztinita kirjoitti...

Many people are envious! Don't worry, you're really pretty, cute and wonderful! don't look upon these comments!

Sanni kirjoitti...

Et kai? :( Sun blogi oli yksi mun suosikeista! Kirjotit niin usein ja olit tosi positiivinen aina! Onneksi olet niin fiksu, että sentään tiedät, että sussa ei ole todellakaan mitään vikaa, koska luiden päälle kuuluu lihasta (minkä osa anonyymeistä on unohtanut?). Musta tällainen nettikiusaaminen on ikävää, toivottavasti sua nähdään silti everyday_fyarussa yms. paikoissa ettet sentään kokonaan katoa!
Ja mitä tohon toiseen tulee, Suomessa on niin ärsyttävä tapa ajatella että kaikki hyvä mikä muille tulee on jotenkin itseltä pois. Ööö ei?
Mut ymmärrän kyl sun päätöksen silleen, et ei kukaan varmaan jaksaisi blogata jos niskaan tulisi aina missä vaan tapauksessa jotain huttua. Ja mikäli oikein muistan, sä olet tainnut joskus aikaisemminkin mainita tästä samasta asiasta?
Ihme etteivät anonyymit ota opikseen -ja toisaalta, anonyyminä perusteeton ilkeily on tosi raukkamaista.

Anonyymi kirjoitti...

tosi inhottavaa että jotkut anonyymit kokee velvollisuudekseen jatkuvasti haukkua, et todellakaan ole mikään läski! rintavan/muodokkaan on vaikea löytää joka puolelta istuvia vaatteita, mutta ongelmana voi olla se että osa japanista ostamistas vaatteista näyttää ainakin tän blogin kuvissa liian pieniltä, käsivarret kiristää ja kangas on venynyt äärimmilleen muualtakin kuin rinnoista siis. se ei enää vaan näytä hyvältä, kuten ei harottavat napinlävet tai muut vastaavatkaan, vaikka sille ei voiskaan mitään. oot todella nätti tyttö ja toivon ettet lannistu negatiivisesta palautteesta sillon kun se on täysin asiatonta, on ihan sun valintas mitä puet päälle eikä kellään oo sua oikeus kieltää, mutta varsinkin japanilaiset vaatteet ei aina ole se paras mahdollinen valinta sun vartalotyypille (jossa siis ei ole mitään vikaa, naisella on lupa olla tissiä ja persettä, japsivaatteet vaan on usein tehty niille naisille joilla ei sellasia oo).

voit sivuuttaa tän kommentin täysin jos haluat, en yritä olla yks lukusista idioottianoista vaan sanoa suoraan rehellisen mielipiteeni ilman mitään ilkeilyä. koska tää(ki) blogi koostuu pitkälti vaatteista ja ulkonäköön liittyvistä asioista, ei oo mun mielestä täysin kohtuutonta että niistä löytyy kans kommentoitavaa, mut jos anot on liian rasittavia niin paras tapa korjata asia on kieltää niiden kommentointimahdollisuus. musta se on parempi ratkasu kun koko blogin telakalle pistäminen muutaman idiootin takia.

Viivi kirjoitti...

ikävä kuulla, että sua on tolla lailla tavalla, mielettömän törkeellä sellasella haukuttu. toivottavasti ihmiset tajuais tosiaan joskus katsoa sinne peiliin eikä vain aina etsiä ''virheitä'' toisista ihmisistä. säälittävää, lapsellista ja tyhmää tulla anonyyminä haukkumaan. toivottavasti tauon jälkeen sulta löytyis vielä uutta intoa jatkaa bloggaamista, koska osaat homman hyvin. tsemppiä ja hyvää kevättä sulle!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi surullista, et tälleen nyt kävi. Tykkäsin kuitenkin kauheesti sun blogista (tai tykkään vieläkin siis mutta anyways) ja tosi paljon inspistä omaan pukeutumiseen sain sun kuvia kattelemalla.

Surkeeta, ettei ihmiset osaa pitää päätään kiinni oikeissa kohdissa. Vielä surkeempaa se, että tulee anonyymisti tollasta skeidaa heittämään.

Toivottavasti kuitenkin jatkat vielä joskus tätä blogia ja noi anonyymit marisijat kasvais ja avartais kauneusihanteitaan sen verran, että tajuaa ettei tartte olla mallinmitoissa ollakseen kaunis.

Ja muutenkin, sun oma mielipidehän tässä on kaikista tärkeintä, et jos ite viihdyt vaatteissas niin se on sit siinä. Äläkä liikaa pahota mieltäs noista, joillain vaan on itellä niin surku itseluottamus et pitää vähä pönkittää toisia haukkumalla :)

Anonyymi kirjoitti...

häh? sanooko joku niin?
minusta et ole lihava vaan muodokas ja kurvikas. hyvä että et näytä kun tikku mitä nykyää näkee ja eikä se näytä terveellist.


arvostelijat: painu hittoo ! :D

anteeks että oon random

jinakia kirjoitti...

Voi ei, tää on ihan kauheeta! Et saa lopettaa tän blogin pitämistä, koska tätä on niin suuri ilo lukea ja pidän tästä kovasti kaikin puolin.

Miten oikeesti ihmiset voi olla niin aivottomia, kun menevät puuttumaan toisen ulkonäköön ja ruumiinkokoon. Minusta sä oot tosi kaunis ja luonnollinen aikuinen nainen, jolla on muodot kohdallaan. Ei se ole nainen eikä mikään, jos ei ole kurvia missään kohtaa.

Mutta toivottavasti piakoin jatkat jälleen kirjoittamista tänne. Itse ainakin jätän sinut luettavien listalle blogin mahtavuuden tähden.

Koita pärjäillä, vaikka kaikki aivottomat anonyymit onkin kimpussa ♥

Suterra kirjoitti...

Jotku anonyymit ei vaan tajua että esim. Cupcake Couturen Viivi EI ole ainoa jota kiinostaa gyaru-tyyli etc. :)
+ mun mielestä sulla on hyvö kroppa! Ehkä ne ei vaan oo ready for that cute jelly.

elisa johanna kirjoitti...

Itse luen todella harvoja blogeja ja sun on niistä yksi :) Blogis on näes aivan ihana.

Toivottavasti innostut pian bloggaamisesta uudemman kerran ja ilahdutat jälleen päiviäni ihanilla blogiteksteilläsi :)

Anonyymi kirjoitti...

järkyttävää käytöstä ihmisiltä o____o surettaa et niiden takia lopetat blogin ja kenen tosiaan tekis mieli pitää blogia jos tulee sellaista palautetta :(((( ota stressiloma ja sit palaa back <3

Anonyymi kirjoitti...

tässä ihan ite masentuu ;_;

Anonyymi kirjoitti...

Mua harmittaa hirveesti jos lopetat bloggaamisen tollasten idioottien takia, ketkä vaan haluu pahottaa sun mielen.
Oon monta kertaa ihaillu sua juuri siks, ettet oo mikään langanlaiha anorektikko, mitä nykyään kaikki on/haluaa olla, vaan oot just upee oma ittes! Musta on hienoa et sunkaltasia kurvikkaita naisia (jota kaikkien kuuluis olla!) löytyy, ja kaiken lisäks uskaltaa vielä olla just sellasia kun on, ja pukeutua miten haluaa!

Maria kirjoitti...

Apua, ootte niin ihania etten kestä ;__; ♥ Kyllä mä aika varmasti vielä takaisin tulen ennemmin tai myöhemmin, en kokonaan taida lopettamassa olla. Pidän kuitenkin pikku breikin, että voin sitten aloittaa puhtaalta pohjalta uudelleen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Älä välitä on niin laimea ilmaisu, etten viitsisi sitä käyttää mutta kuitenkin, älä välitä. Todennäköisesti kyse on vain muutamasta eri henkilöstä, luultavasti yläasteikäisistä tytöistä, jotka ovat vielä hyvinkin hoikkia ja näinollen eivät ymmärrä, että naiseuteen kuuluu olla muodokas!
Musta sä et muutenkaan näytä millään tavalla lihavalta -ainoa vaan, että sulla, kuten itsellänikin, on iso rintavarustus, joka myös näillä keskenkasvuisilla tuppaa unohtumaan.
:>

Ren kirjoitti...

Vaikka olenkin lukenut blogiasi vasta vähän aikaa, voin rehellisesti todeta, että tulee ikävä kirjoituksiasi. Toivottavasti palaat joskus bloggaamisen pariin, jos ei enää tähän blogiin, niin uuteen.
Ihailen sinua. Kovasti.

Anonyymi kirjoitti...

ööö ei kaikki tykkää langanlaihoista älkää yleistäkö. esim. lihavan ja laihan välillä, jolla on hieman josta ottaa kiinni on just sopiva

Anonyymi kirjoitti...

mua oikeesti kyrsii nyt noi anonyymit jotka haukkuu sua koko ajan!!!!! >:((((

ihan sama vaik maria ois lihava. ketä häiritsee se on sen näkönen niinku naisen pitäski! KATTOKAA NYT TON NAISEN NAAMAA?????!!! oikeesti. en oo kyllä muita saman näkösiä nähny. oot aivan älykaunis ja sun kasvot on ah semmoset....
enkelimäiset ?? :D:D ja marian tyylistä...... EI KAIKKI JAPANILAISET OLE MITÄÄN TIKKUJA. oikeesti kattokaa peiliiiiiiiiiin.

maria on nainen
ja helevetti tuo nainen on kaunis.

oon ihan varma, et kukaan KUKAAN noista anonyymeista ei oo yhtä kaunis kun sinä. joten jatka vaa !! kyl me jotka susta kovasti tykätään puolustetaan sua kaikkii anonyymejä vastaan. HAAAAA !

joten niille ''yhyy oot läski''- heeboille.....

HAISTAKKEE!!!!!

ida kirjoitti...

Jos ja kun palaat darling! Teeppä niin että ainoastaan tunnuksen bloggeriin omaavat voi sulle kommentoida. Säästyy siinä ikä ja terveys ku kakka-anonyymit ei pääse aukoo perättömiä kommentteja. :)

Vonne kirjoitti...

Tosi törkeetä tommonen haukkuminen ja painosta mollaaminen mikälie, ne on vaa ite jotai läskei 1000000kilosii norsui kun tulee sua haukkumaan :) sillä sä et oo mistään kohtaa lihava tai mitään ? Toi iski jopa mun omatuntoon koska mun mielest näytän huomattavast lihavemmalta ko sää ja sit joku haukkuu su noin rumasti ;<

Älä kokonaan lopeta, mutta onhan tauko paikallaan jos ei voimat riitä :) Me odotamme sinuaaaa <3

Anonyymi kirjoitti...

Olen huomannut kyllä, miten joidenkin ihmisten ilkeät, julmat, tyhmät, ja yleensä kateudella paisutellut jutut voi satuttaa/suututtaa ihmisiä hyvin paljon. Tosi ikävää että sun blogi-intoa pitää saastuttaa aivan turhalla jauhannalla. Mun mielestä ei ole MITÄÄN syytä haukkua toista netin kautta, varsinkaan anonyyminä, mutta nimimerkki ei tee asiasta hyväksyttävämpää. On pelkurimaista haukkua ihmistä, jota et koskaan ole kasvotusten nähnyt, vieläpä syyttä. Jos on jotain kommenttia/haukkua/ym. pitää olla sen verta munaa että uskaltaa itse tulla sanomaan oman mielipiteensä. Mitä netissähaukkumisesta edes hyötyy? On hienoa että uskallat käyttää gyaru-tyylisiä vaatteita, vaikket olisi sitä 39kg mitä nuo japsimallit ovat ;D Se, mikä on kaunista, määrittelee jokainen ihminen erikseen. Ja jokaisella on oikeus mielipiteeseen kauneudesta. Minusta se, että on oma itsensä, on kaunista.

Kiira kirjoitti...

Eikäää !! Sä olit mun piristysruiske, vaikken yleensä kommannutkaan ja oon pahoillani siitä! Mut sinä oot paras ja erilainen ja tykkään susta tosi paljon, sä oot kaunis,terve, ihana nainen jolla on loistava tyyli ja hyvä kirjoitustapa! Be proud! Toivottavasti jatkat vielä joskus etkä jätä meitä yksin.
voimii, älä anna mulkvistien vetää sua alaspäin! hugs

Anonyymi kirjoitti...

God, kun mua ärsyttää oikeasti ihmiset nyt.

Pää pystyyn rakas, sä olet just mitä olet, eikä sun tarvi olla mitään muuta. Ymmärrän kyllä erittäin hyvin, ettei kauhean ihanalta tunnu kuunnella kaiken maailman kommentoijien asiatonta mollaamista.

Toivottavasti sit saan sun galleriablogista tarpeeks kuultua, et mitä sulle kuuluu, kun puhutaan nykyään niin pirun harvoin. Olen pahoillani siitä.

Voimia, Maria!

Samia kirjoitti...

Kateus taitaa vaan olla yksi sellainen asia josta ihmiskunta ei koskaan pääse eroon.... Säälittävää, että sen takia täytyyy alkaa muiden elämää sotkemaan ja arvostelemaan. Ehkäpä te anonyymit nyt tunnette ittenne jotenkin paremmiksi ihmisiksi ? Toivottavasti oli vaivan arvoista ;)
Ja Maria, tsemppiä sulle! Noin upea nainen kyllä varmasti on tarpeeksi kypsä tajuamaan ettei sun tarvinnut sietää tai kuunnella tälläistä, teit ihan oikean ratkaisun. Toivottavasti kuullaan sustä vielä joku päivä !

Mitsu kirjoitti...

excuse the english >_<;;

I don't get the whole get on someone's blog and say negative things. How unattractive that makes someone just sending negative energy to people. Maybe someone will realize how ungal it is.

I agree, tell them to shut up, it's not their body and they can turn the little x on the top left if they feel differently >_<;;

Keep doing what you're doing chica!

da hae cho kirjoitti...

Hitsi tuntuu varmaan pahalta :<
Ei oo ollenkaan mukavaa kun haukutaan toisia, ja syyttä vieläpä! Tiedän miltä tuntuu, ja toivon, että et lopettais ainakaan kokonaan tätä blogin pitoa, koska pidän blogistas niin paljon. :/
Ulkoasu on hieno ja kirjotustapa on semmosta mitä jaksaa lukee, eli hyvää semmosta (ja en yleensä kommentoi ... koska... en tiiä itse asiassa) :D
Mut siis, tsemppiä! T__T

katariina kirjoitti...

voi ei :( toi haukkuminen on järjetöntä, sä oot älyttömän kaunis, etkä todellakaan mikään lihava!

tää sun blogi on tosi ihana ja inspiroiva ja kuuluu mun lempiblogeihin. :D toivottavasti jaksat jatkaa tän pitämistä vielä jonakin päivänä, tsemppiä! <3

Anonyymi kirjoitti...

Jos sä olet lihava niin voi saatana, anteeks mutta mikä ihmisiä oikein vaivaa. Ja muutenkin tommosta paskaa tarvii ruveta suoltamaan lol.

Toivottavasti vielä joskus jatkat blogin päivittämistä!

U go girl!

EMMI-STINA kirjoitti...

Just tän takia oon sitä mieltä, että anonyymidissaajat on ihan helvetin typeriä ja sitten, kun ne vielä kehtaa alkaa riitelemään jonkun blogissa jostain. Oon aika hämmentynyt, et miten ihmiset ees viitsii käyttäytyä sillä tavalla. Oli ikää sitten, miten paljon tai vähän.

Mut ehkä on hyvä pitää pieni tauko, älä suinkaan lopeta. Piristät monen ihmisen päivää ihanilla merkinnöilläs. Niin kuin myös mun ♥

Anonyymi kirjoitti...

siis mun mielestä sä olet SOPUSUHTANEN! et todellakaan mikään tikku etkä pulleakaan. Oot just sopiva ja normaali, en tajua mistä noi puheet oikeen saa alkunsa?!?! toivottvasti et ainakaan ajattelis tota asiaa kauheesti, älä välitä tollasista paskapuheista!!!!

jaksele <3<3

Anonyymi kirjoitti...

oih mitä draamaa. :')

Silja`s kirjoitti...

Mäkin löysin sun blogis hiljattain ja oon tykänny tositositosi paljon!!<3 Toivonkin, että palaisit langoille taas pian.:) Sulla on ihana tyyli ja olet todella nätti!

Salla kirjoitti...

oon lueskellu tätä blogia aina sillon tällön, mut nyt pakko tulla kans sanoo, et voi luoja noit anonyymejä...

sä oot hyvännäkönen ja hyvänkokonen nainen ja oon samaa mieltä monien kanssa siitä, et ne, jotka läskistä ( enkä ihan tosi ymmärrä missä ne sussa sitä läskiä näkee... ) valittaa, ei vaan tajuu, et roikkuvat pillifarkut ja ylisuuri huppari langanlaihan päällä ei oo se ainoo oikee pukeutumistyyli.

mun mielipide on se, et liian laihat on rumia, liian läskit on rumia, mut sä et oo kumpaakaan !
plus oon niin kateellinen, et sulla ylipäätään on rinnat, mä joudun ostaa tuplatäytteitä, et saan yhtää mtn rinnannäköstäkää : (


mut toivottavasti vielä joku pvä jatkat tätä, ja se kommenttien seulonta vain bloggerin käyttäjille-juttu olis aika in, koska noil anonyymeil ei selvästikää oo pokkaa tulla omalla nimellä mtn sanomaan, ni säästyttäis siltäki !

keep up the good work girl !

Alma Tuuva kirjoitti...

eeeek wtf ai et sä oot lihava..? oon suunnillee saman painonen ja en oo ikin ajatellu et oisin läski et...

älä lopeta tollasen takii hei, ku kuitenki oot kaunis ja normaalipainononen. läskit on sellasii jotka tarttee bussissa 2 penkkii.

Anna kirjoitti...

Elä nytt ihmeessä lopeta bloggaamista vaan kun toiset on kateelisia!

only one thing to say: real women have curves!

ja sovit niin täydellisesti sun vaateisiin! oot kunnon inspiraatio!

puppe kirjoitti...

no voi pers...ikka, taaltakin kannustustusta, ala todellakaan lopeta tata, pida vaikka vahan breikkia, mutta ala anna noiden anonyymihaukkujen lannistaa! tiedat itekkin etta joillakin ihmisilla on vain tarve paasta sanomaan jotain ilkeaa ja talle on syita kaikenlisaksi niin monta.

blah.

usko pois, ite olisin varmaan lopettanut aikoja sitten blogin pidon (jos siis ees omistasin sellasen), jos minua tultaisiin haukkumaan (olen ittekkin vahan pyorea but so what hah~), mutta sa et vielakaan ole _lopettanut_ tata, mika on tosissaan hatunnoston arvoinen juttu. itte olisin varmaan yhyy yhyhyyy lopetan syomisen ja alan zumbata joka paiva.

just keep up the good work.
and for those stupid people..just f-ck off.

huggies: puppe + greetings from netherlands!

Keely Valentine kirjoitti...

i lovee the looks

Anonyymi kirjoitti...

Nykyajan kauneusihanne on pitkä, hoikka/laiha ja lauta. Ei persettä, ei tissejä, pikkupoikavartalo suorastaan.
On ihan naurettavaa, että normaalikokoisia pidetään lihavina.

Henk.koht hieman pyöreämpi on mun mielestä nätimpi ja TERVEEMMÄN näkönen.

Voisit tietenki olla laihempi. Mutta miks? Oot tollasena aivan täydellisen hyvä. Normaali ja terve.

Anonyymi kirjoitti...

Nojooo vähä myöhäs kommentti mutta alkaisin seurustelee kanssas vaikka tältä istumalta, niin kaunis olet! ;__; ja luonteeltakin mukava, blogin perusteella.
ei et ole lihava, et sinnepäinkään.
Onneksi jatkoit blogin pitämistä ja jätit anonyymit haukkujat omaan arvoonsa..