sunnuntaina, huhtikuuta 11

Inspiration

Ei, en mä ole hävinnyt minnekään, mutta oon ollut ihan älyttömän kiireinen koko viikon töiden ja tallilla käymisen kanssa. Tosin - ei mulla juuri asiaakaan ole, koska en ole ostanut mitään tai käynyt missään. :D Tuli mulle yksi paketti tossa menneellä viikolla mukanaan 6%dokidokin hiusrusetit ja Cecil McBeen villatakki + Sadien FC juttuja, mut olen laiska ja jätin kuvaamatta ne. Ja koska olen melkeinpä varma, ettei ketään kiinnosta mitä hevosjuttuja olen ostanut, niin jätän mainitsemattakin ne. :D Nimim. Hevoseni pukeutuu nykyään paremmin kuin minä.

Sen sijaan päätin tehdä postauksen inspiraatiota antavista kuvista. Jessica snap on ihana, oon löytänyt sieltä niin paljon insipiroivia kuvia - henkilökohtaisesti noi "tavalliset" tytöt inspiroi mua paljon enemmän kuin yksikään lehti ikinä.

Kuvat Jessica snap & gal_style etc.
♥ Maria

9 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

ootko lähteny G*U:sta? 8(

Maria kirjoitti...

oon joo 8<

Melsa kirjoitti...

eka ja kolmas on ihania sekä oikea viimeisestä kuvasta :D!

Anonyymi kirjoitti...

Aaa, oot niin oikeassa, itsekin inspiroidun paljon enemmän streetsnapeista ja vaatteista 'tavallisten ihmisten' päällä kuin mistään lehdistä!

Maria kirjoitti...

Kolmas on ihan mun suosikki *W* vaiks cancan-hatut tuleeki korvista ulos niin tossa se sopii tuohon niin hyvin

loveumbrella, sama, koska... jotenkin vaan tuntuu luonnollisemmalta kattoo mitä porukka pukee oikeasti ku istuu nenä kii eggin sivuissa ja pohtii et mitäs mitäs :DDD

Anonyymi kirjoitti...

kolmas,toka vika ja vikasta oikeenpuoleinen on kivoja :) varsinkin se kolmas :D mut oli mulla kysymyski,kun mietin et eikös sulla aianaskin joskus ollu kynsijatkeet tai sellaset kynsitipit tai mitkä nyt onkaan. Mulla oli itellä kans sellaset mut sitte ku menin jonku viikon päästä niitten laittamisesta tallille ja perus laitoin hevosen kuntoon tunnille,ratsastin ja otin kamat pois niin multa oli vaan irronnu pari sellasta jatketta. niin mietin sitten et onks sulla ollu sitä ongelmaa ja jos on niin mitä oot asialle tehny tai jos ei niin pitäskö mun sitten vaan laittaa enemmän liimaa tai jotain et ne pysyis paremmin kiinni? Tulipas pitkä viesti :D

Maria kirjoitti...

siis tippejähän käytetään vain geelin/ akryylin kanssa :) Ja mulla on ollut geelikynnet aina, joten ne on kestäneet ihan hyvin ratsastuksen jne.

Enevy kirjoitti...

Ensimmäinen ja kuudes kuva ovat aivan ihania! Noilla vaatteilla tarkenisi jo varmaan Suomessakin...
Street snapit on tosi kivoja kun näkee miltä vaatteet näyttää jonkun tavallisen ihmisen päällä. :)

Ulricke Alette kirjoitti...

Japanese people seems to fit everything they want, they are just so adorable.