perjantaina, huhtikuuta 2

Buzz Spunky JSK

Photobucket

Ootan niin, että toi kotiutuu mulle! Löysin siis mbokista ton kuolaamani JSK:n ja oli ihan pakko ostaa, en kyennyt vastustamaan kiusausta. Visioin jo et minkä kanssa tuota pitää, mutta enköhän mä keksi - onhan tässä vielä kevättä jäljellä, koska kesään toi ei oikein sovi... Mutta katsotaan! Lisäksi huutelin vähän muita juttuja ja tässä odotellaan, että ne tulisivat jossain vaiheessa. :)

Sain eilen? kai se oli eilen eikä keskiviikkona? Mut sain joka tapauksessa uusia kynsijuttuja - toisinsanoen lisää geeliä, uv top coatia ja glittereitä. Meinasin jo tänään väsätä kynnet, mutta väsymys sai jättämään homman sikseen. Olin tosiaan eilen tekemässä pitkää päivää töissä ja sen jälkeen menin tallille tekemään työt ja ratsastamaan parin tunnin lenkin. Vesisade kivasti yllätti ja oltiin Beltsun kanssa ihan läpimärkiä kun seitsemän pintaan tultiin tallille takas. :D

Joku jo valitteli kun puhun vaan heppajutuista nykyään, enkä enää ota asukuvia jne. Se oikeasti johtuu siitä, että mä olen viikot töissä ja en voi siellä käyttää mitään muuta kuin collegeja/ tavallisia farkkuja ja huppareita. Sen jälkeen tulen kotiin, vedän ratsastuskamat niskaan ja lähden tallille. Et viikonloput on nykyään ainoat syyt pukeutua ja ainoat päivät, kun siihen on energiaakin. Mulla olis vaikka mitä ideoita postata, mutta kun tulee kasin maissa illalla kotiin, niin energiat on siinä vaiheessa käytetty jo vähän muualle.

Mut jos huomenna saisin otettua uuden kuvan piilareistakin! :D Katotaan ehdinkö, kun työpäivä huomennakin on ja sen jälkeen lähden kaverin luo iltaa viettämään. Sunnuntaina on luvassa sukulointia ja maanantaina nautin lagaamisesta täysin rinnoin.

Mut hyvää pääsiäistä kaikille ja kiitti 255 lukijasta, en olis ikinä uskonut saavani niin monta!
♥ Maria

4 kommenttia :

Sandra - If it comes in pink kirjoitti...

That (whatever the word is) is so cute :D

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana toi vaate !! *W* just kivan värinenkin

Anonyymi kirjoitti...

Aaaa, toi näyttää kivalta! :>

Anonyymi kirjoitti...

Jännä toi vaate mikä ikinä onkaan 8D <3

Tää ei nyt liity tähän mitenkään, mut miten saat ton sivupalkin tollee et se on erillään tosta... pääosuudesta, ja miten saat sen loppuu tollee ku noi tekstitkin? 8D