maanantaina, huhtikuuta 12

Honey, open up your mouth

Sitten kun olisi aikaa datata, ei ole mitään suurta innostusta! Tää on niin tätä. :D Tänään oli ihan mielettömän lämmin päivä! Melkein harmitti kun joutui olemaan töissä ja tekemään paperihommia sisällä, mutta kävelin sit ruokiksella kuitenkin kauppaan hakemaan sapuskaa ja olisin voinut kyllä jäädä sille tielle. Onneksi huomenna on tallipäivä, niin pääsee nauttimaan ulkoilusta kunnolla.

Nyt ootan ihan hulluna, että mun trenssi ja Cecilin maihari tulis Japanista, kun kevättakki rajoittuu tällä hetkellä ikivanhaan nahkatakkiin, joka oikeasti oli katu-uskottava ehkä... Neljä vuotta sit? Ja sitten toiseen takkiin, mitä pidän tallilla. :D Olis vähän niin kuin hätä takin suhteen siis. Oon unelmoinut maiharitakista ikuisuuden ja löysin Cecil McBeen mustan maiharin 6000 jenillä, joten oli ihan pakko ostaa se! Toivotaan vaan, että se on sopiva.

Posti toi tänään mulle tunikan, jonka tilasin Nellystä viime viikolla. Se on just sellainen kuin ajattelinkin sen olevan! Kuva ei oikein anna oikeutta, kun tuollaista lörttöä on vähän vaikea kuvata muuten kuin päällä - no, myöhemmin sitten kunnon kuva. :D Mut jokatapauksessa toi on ihan paras legginssien ja bootsien kanssa, mulla on jo visiot miten sitä pidän.

Photobucket

Photobucket

Otin kuvan niistä 6%dokidokin ruseteista myös. Pitää vaan joskus jaksaa laittaa hiukset, että tulee käytettyäkin noita, eikä vaan hengailla hiukset nutturalla. Viikolla vaan olen laiska, mutta ehkäpä mä keksin viikonloppuna jotain käyttöä noille.

PS. 26.12. - 16.1. @ Tokyo & Osaka. Ootan jo niin paljon! *w*

♥ Maria