keskiviikkona, huhtikuuta 21

Sick leave & shopping

Oon tosiaan sairaslomalla loppuviikon, joten on jopa aikaa ja energiaa päivittää blogia. Oikea nilkka on jostain syystä rikki - siinä on joku rasitusvamma tms. ja klenkkaan nyt sitten typerän näköisesti ja popsin nappeja eläen toivossa, et vappuna voisin laittaa kunnon korot jalkaan. Kaikki kiva kun on kielletty tällä hetkellä alkaen ihan kävelemisestä, pitäisi vaan pysyä mahdollisimman paljon levossa eikä laskea painoa jalalle. No, mähän toki tänään heti tottelin ja suunnistin kiertelemään kauppoihin.

GT:ssä oli pitkästä aikaa jotain kivaa! Oon menettänyt toivoni Suomen vaatetarjontaan, varsinkin kun kevään vaatteet ei oikeasti ole olleet ihan mun makuun... Mut nyt löytyi jotain kivaa sentään.

Oon pitkään jo himoinnut pikkumustaa mekkoa, joka ei olis kuitenkaan mikään ihan basic. No, tänään löytyi.

Photobucket

Niittimekko! Oon ihan rakastunut tuohon - tai olen ainakin kun oon vähän lyhentänyt olkaimia ja kursinut lanteita + vyötäröä kasaan. Hintaa oli 9,90€ kun tuo oli viimeinen kappale, oli pakko ostaa vaikka hiukan löysä olikin, koska se oli rinnan päältä just eikä melkein sopiva, mikä on tosi harvinaista valmismekoissa mulle. Saumoja saa aina kavennettua muualta kuitenkin. Ostin tohon kans tosi hyvin mätsäävän rusetticlutchin, mut unohdin toki kuvata sen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Koruja... 40€:lla. Okei, GT:n koruista suurin osa on ihan ylihintaisia, mutta kun siellä on myös ne kivoimmat korut mitä taviskaupoista saa. Etenkin toi rannerengassetti on ihana, ootan viikonloppua et voin käyttää noita kun mennään Tytin kanssa ulos!


Lisäksi suunnitelin vähän asua vapuksi. Se tulee ainakin sisältämään tuon mekon ja nahkatakin - loput näette ehkä sitten kun se on ajankohtaista... Tai sit ette.

♥ Maria


14 kommenttia :

Maria May kirjoitti...

I love gina tricot! I think i'm addicted to that store O-o

Kaisu kirjoitti...

aivan iiihana mekko. <3 Mulla on kans sama ongelma valmismekkojen kanssa. 8( Kivat ostokset muutenkin !

taikis kirjoitti...

oon itekin katellut kieli pitkänä tota niittirannekeasiaa ;;_____;;♥ liian ihana DD: GTssä on ihania koruja, mutta hinta kirpaisee liiaksi, joten harvoin sieltä sitten kuitenkaan tulee mitään ostettua.

kewashii kirjoitti...

Toi siipikaulakoru on I-H-A-N-A! Mulla on pakkomielle niihin :)

elskuu kirjoitti...

ihanat ostokset !! :)
hei pliis help<3 mitä pitää muuttaa html koodeis et saa ton bannerin sillee et siihen tulee toi taustajuttu mukaan, siis ku sul on noi raidat tostsa taustassa ja sit siin pääl toi png muodos oleva ultimate luxury jutska, nii miten sen taustan saa tollee et siin tulee se taustaki , ku mul se on sillee tyhmästi vaa valkonen niinku kirjotustilaki:(

Anonyymi kirjoitti...

awwws, ihana mekko 3___3 miten sä metsästit sen tohon hintaan...

Maria kirjoitti...

elskuu, background-image: url("http://i155.photobucket.com/albums/s305/cera_s/Layouts/pattern2-1.png");
background-attachment: fixed; <-- mulla on vain tuolleen se koodi ja toimii D: muistan et mietin tota itse joskus, mut mun mielestä sain sen tuolla pois...

anonyymi, aletangosta missä oli jotain sesongin viimeisiä :D

simba kirjoitti...

EIH minun unelmien rippimekko ja kympillä hkjhfsjduldujh kuolen..

chinsa kirjoitti...

ihana sormus !! *u* ♥♥

annie kirjoitti...

lala ihania koruja ♥_____♥ varsinkin tuo siipikaulakoru ja rannekorut. Pitäis itekki vierailla ginassa.

Anonyymi kirjoitti...

kuka on toi muija sun leiskassa?

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on selvästikkin menossa niitti korujen villitys!;) Aika hillitty tyyli vapuksi... olisin voinut uskoa sinulla olevan päälläsi, hieman väriäkin. Kun vain mustaa&valkoista:)

-R&L-

Maria kirjoitti...

Anonyymi, ei mitään tietoa :D Toi kuva on huhtikuun Jellystä tai Nutsista.

Anonyymi, no mulla oli suunnitelma... Mut sitten se vähän vaihtui. ;D Ei mun tyylistä suinkaan hillitty tule, vaikka se mustavalkoinen tuleekin olemaan.

elskuu kirjoitti...

mis toi background-attachment kohta on niis koodeis :o ? ku mul menee tollee se-->

body {
background: url(http://i41.tinypic.com/33575a8.jpg);
margin:0;
color:$textcolor;
font:x-small Georgia Serif;
font-size/* */:/**/small;
font-size: /**/small;
text-align: center;

nii pitäiskö ton url linkkijutun alla olla se, vai missä?=o