maanantaina, kesäkuuta 7

280 readers & competition

Viimeisten kolmen kuukauden aikana oon saanut enemmän lukijoita kuin ikinä! Kiitos siitä teille kaikille ja myös kaikille niille, jotka kommentoivat. Kommenttien positiivinen taso on tosiaan ilahduttanut mua. ♥

Siksi mä haluankin palkita jonkun teistä lukijoista H&M:n lahjakortilla. Kysymys kuuluukin; Mikä Ultimate luxuryssa on parasta/ Mikä on saanut sinut innostumaan sen seuraamisesta?

Ja mainostamalla omassa blogissa saa ekstramahdollisuuden palkintoon. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 13.6. ja mailaan voittajalle. Eli jätäthän mailiosoittees vastaukseesi!

24 kommenttia :

Vilu kirjoitti...

Dodiin, elikkäs tykkään sun tyylistä, rakastan kuolata sun ostoksia ja oot ihan hirmu ihanan näköinen. :) Ja tää blogi on hyvätasoinen; siisti ja kuvat on sopivan kokosia ja hyvälaatusia! Plus toi hamsteri tuolla on ihan hirmu ukuli. :D ♥

jennahoo kirjoitti...

Mun mielestä parasta sun blogissa on kaikki :) Videot on ihania ja sun kirjotustyyli on tollasta piristävää :D

ja maili on jenna._.hyyppa@hotmail.com

Vilu kirjoitti...

Hups, maili unohtu. :--) juhatuska@suomi24.fi

Shinkuu kirjoitti...

Nätti ylläpitäjä, kiinnostavat blogimerkinnät (luen jokaisen aina) ja hieno ulkoasu!

Kiva blogi :)

jelena.kiilholma@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Parasta sun blogissa on kokonaisuus, eli oikeestaan kakki :---D Mut jos pitää jotain eirtyistä sanoo, niin tykkään kuvista, koska ne on laadukkaita ja lisäks sä oot nätti ja sun tyyli on ihana, vaikka ei ehkä just samanlainen kuin mun oma. Sun kirjoittamaa tekstiä on myös kiva lukea, ja blogin ulkoasu on hieno :D

j kirjoitti...

Sulla on niin kiva tyyli, ja se on niin kaukana omasta ni on just sen takia kiva seurata :-) Kuvat on kans suurimmaks osaks tosi hyviä, ei mitää pikselimössöä.

mustikkavene@hotmail.com

Anna kirjoitti...

hups, unohin tosiaan sen mailin; amr@netti.fi

Anna kirjoitti...

Kun aikoinani löysin tän blogin, olin jo parin ekan postauksen jälkeen täysin myyty,
kirjoittaja oli kaunis ja omisti mielettömän tyylin sekä mielenkiintoisen kirjoitustavan.
Siitä asti tää on kuulunut yksiin suosikeistani, siksipä nykyään harmittaa että postauksia tulee semi harvoin 8< mutta ymmärrettäväähän se on 8D

krista kirjoitti...

Jos yks asia pitäis eritellä, niin parasta sun blogissa on se, että oot just oma ittes ja se on parasta. Et yritä noudattaa orjallisesti jotain tiettyä tyyliä, vaan otat vaikuttaita ja pukeudut rohkeasti juuri niin kuin susta itsestäs tuntuu - ja se muuten näyttää ihan älyttömän hyvältä. (:

Samaan liittyen, sä et yritä muuttaa itseäs joistakin valituksista huolimatta, vaan pysyt juuri omalla linjallas, mikä on hyvä, koska sä oot juuri hyvä ja ainoastaan hyvällä tavalla ja persoonallinen ton näköisenä ja kokoisena.

e-mail: sshokora@hotmail.com

***

En oo ennen uskaltanut kommentoida, mutta äää tykkään tästä blogista ihan hurjasti ja pakko mainita et kun joskus puolisen vuotta sitten tän löysin, luin yhdeltä istumalta joka ikisen merkinnän aivan ensimmäiseen asti! :D

Riona kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
jinakia kirjoitti...

Sun blogi on yksinkertaisesti luonnollinen. Sä et yritä olla mitään mitä et olisi, vaan oot just sellasenaan ja annat asioiden olla just sellasenaan. Musta on tosi hienoo, että vaikka sä laittaudut aina tosi kauniisti ja oot ihan älyttömän nätti, oot silti tollanen heppatyttö, joka höpöttelee hevosista. Se on jotenkin todella herttaista ja kyllä musta ittestäni on mukavaa lukea välillä hevosista ja tuollaisista tavallisista asioista, eikä aina vaan muodista ja vaatteista sekä juhlimisesta. Sellaisia blogeja on ihan tolkuttomat määrät. Tietenkin tätä on mukava lukea sen osalta, että täällä on tyyliasiaa ja olet kaunis nuori nainen. Luonnolisuus on kuitenkin se, mikä muhun itteeni kaikkein suurimmiten puree. Kiitos tästä siis :)

jinka-@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

noi videopostausjutut on ainaki ollu ihania :--)♥ ja yleensäkki pidän kaikesta ehkä eniten kumminki kaikista vaate postauksista yms ^.^

sähköposti
juttaa@luukku.com

narsessa kirjoitti...

parasta ultimate luxuryssa on se, että sun tyyli on niin kiva yhdistelmä tyttömäisyyttä ja vähän rockhenkisempää. vaikutat ihanan aidolta persoonalta, johon ois kiva tutustua ihan oikeessa elämässäkin. lisäks sulta löytyy asennetta, teet omaa juttuas pää pystyssä!

mun maili on fuwafuwagirl@hotmail.com

anni kirjoitti...

Sulla on ihana tyyli, upeita vaatteita, teet ihania ostoksia, ja osaat kantaa ittees ja olla ylpee ittestäs muitten negatiivisista kommenteista huolimatta. Ja kaikenlisäks oot tosi kauniskin! Tän takia luen tätä blogia :)

mail: anni.valtti@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Löysin joskus vuosi sitten, sattuman varaisesti blogisi. Aloin seurata siitä lähtien sitä.

Mielestäni:
Olet onnistunut tekemään blogistasi juuri sinun näköisesi!
Se on sopivasti tyttömäinen ja on ilo seurata sinun ostamiasi ostoksia:) Vaikkakin... olenkin kaukana sinun tyylistäsi, niin jotenkin saat tyylisi hyvin "houkuttelevasti" esille. Myös kuvasi ovat nättejä ja kauniita<3
On ollut myös mukava seurata, blogisi kautta sinun muutosta ulkönäössäsi.

Mailini:
skull-girl91@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi on yksi suosikeistani. Pidän asukokonaisuuksistasi ja ostoksistasi, blogin ulkoasu on aina ollut silmää miellyttävä ja kuvat ovat laadukkaita. Lisäksi olet täysin oma persoonasi joka ei helposti huku yhdentekevään massaan ja sulla on tietynlainen kirjoitustyyli jota on miellyttävä lukea. Hyvä kokonaisuus muodostuu kaikista näistä yksittäisistä asioista ja siksi pidän blogistasi ja luen joskus ajan kuluksi mielelläni myös vanhoja merkintöjä.

- bouncetob2st@hotmail.com

Vonne kirjoitti...

Kirjotat sillä tavalla että jaksan lukea sun tekstiä, kattelen aina kans kuvia koska ne on ilo silmälle :D (oot niin helveti kaunis :O) ja ihannoin sun tapaa olla välittämättä muiden mielipiteistä, kun en ylipäätään ymmärrä miten jotku dissaa sua täällä välillä jne. Mut oot ihailtavan rohkee ihminen kun oot silti oma ittes ja näi :) Ne on kusipäitä ketkä ei osaa pitää turhii mölyi mahassaan vaan tulee tänne turhaan anonyyminä sua dissamaan vaikkei sussa ole mitää vikaa <3

ja sähköposti oli byouki@windowslive.com (:

brita kirjoitti...

parasta blogissa on ihan vaan sinun tyyli ja asukuvat: on kiva seurata, kun sinun tyyli poikkeaa tavanomaisimmasta "bloggaajatyylistä" ja siinä on tyttömäisyyttä ja yksityiskohtia. et myöskään vouhkaa samoista asioista kuin muut tyylillä h&m:n kaikenlaiset mallistot sun muut :D

schatten__@hotmail.com

Maria Maunula kirjoitti...

Monipuolisuus, ei mua ainakaan haittaa vaikka postaisit välillä hepoista ja duunistakin. Sitten vaihteeksi jotain aivan ääripäätä, nahkaremmejä ja korkkareita nom!
Ulkoasu on huoliteltu ja tätä on yksinkertaisesti ilo lukea. Olet niin positiivinen ja ennakkoluulottoman oloinen asioiden suhteen että jää itsekkin toisinaan miettimään miksei voisi vain nauttia pikkujutuista. Videoiden perusteella voisin myös kuvitella samaistuvani sinuun muutamien juttujen suhteen joten se vaan koukuttaa lukemaan tätä uudelleen ja uudelleen :)
Maunula.maria@gmail.com

iisa kirjoitti...

parasta on se, että sulla on oikeesti sellanen laatublogi! :D siis kuvat on laadukkaita ja hyvin muokattuja. on kiva myös kattoa sun uusia ostoksia, jotka on aina tosi hienoja! kokonaisuutena sun blogi on tosi ihana :)
iisanen@hotmail.com

Unknown kirjoitti...

Ainiin ja pistin omaan blogiini linkkiä ja unohin sähköpostin joka on: kisu_the_misu@hotmail.com

Unknown kirjoitti...

Törmäsin tähän ihan vasta, mutta pysäytti jonkinlaisilla hyvillä viboilla! Mulle yleensä blogi joko iskee ihan ekan postauksen perusteella tai sit ei, tää iski! Ulkoasu on myös hyvä silmälle ja banneri tuo mieleen ajat joskus kauan aikaa sitten kun kaikki himoitsivat tuommoisia kiemurabrusheja :D.

Anonyymi kirjoitti...

Itseasiassa jos rehellisii ollaan niin en oo ees lukenu tätä blogia kovin pitkään, mut silti ku joku kavereista näytti tän blogin nii olin iha wow ja piti heti alkaa lukemaan. Mua vetää puoleen täs blogissa tää ulkoasu ja oot tosi kaunis ja sulla on ihania vaatteita aina! Tykkään lukea tätä vaikka oma tyylini ei ookkaan ihan samanlainen. Tärkeetä on mun mielestä myös blogissa et kirjottaja osaa kirjottaa kivasti. Se on täs must onnistunu ja sun kirjotukset on ain piristys päivään =)

Sähköposti: babyluv@luukku.com

Iida kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi niin kauan kuin muistan. Niihin aikoihin kun olin kiinnostunut Japanista, sain pukeutumisestasi paljon inspiraatiota, ja olin kateellinen vaatteistasi. Olen mä vähän edelleenkin :D
Kaikista eniten pidän sinussa siitä, että vaikka olet saanut anonyymeiltä ilkeitä kommentteja, et anna niiden häiritä. On hienoa, että pukeudut juuri kuten itse haluat.
Blogisi on myös hyvin monipuolinen. Minussakin on hieman heppatytön vikaa, joten heppahöpinöitäsi on mukava lukea. Videopostaukset ovat kivaa vaihtelua ja katseltavaa, koska puhut Turkua (terveisin Turusta kotoisin oleva :D).
Ulkoasuissa ei ole valittamista, ne ovat aina suloisia ja hyvin tehtyjä. Jos samaan malliin jatkat, tulet saamaan vielä paljon lisää lukijoita!

iidpa@windowslive.com