sunnuntaina, kesäkuuta 20

Break your heart

Sortsa, etten oo taaskaan päivitellyt turhan ahkerasti. On taas ollut jonkinsortin pahempi masiskausi ja oon jaksanut tasan käydä töissä ja ollut sen jälkeen ihan poikki. :( Tosin eipä tässä kummempia oo tapahtunutkaan, kun elän kroonisessa rahapulassa.

Mut viikon kohokohta oli ehdottomasti se, että löysin Aatulle tallin, missä haluan ehdottomasti pitää sitä! Vaikka Naantalista Paraisille onkin matkaa se +40 minuuttia, niin on se sen arvoista. En olis voinut parempaa kotia mun miehelle kyllä saada. ♥ Ja kahden viikon päästä on muutto uuteen kotiin edessä sit! Jännittää ihan hirveästi et miten tuun pärjäämään, mutta eiköhän se siitä lähde rullaamaan. Jotenkin vaan oon hirveän epävarma omien taitojeni kanssa, vaikka ihan hyvin kaikki varmasti menee kun 16 vuotta on hevosten kanssa touhunnut. Sen oman saaminen on vaan aina hiukan isompi juttu. :DD Mut onneks tuolla tallilla on kaks muuta hevosta ja yks poni.
No mut, viime viikonloppuna oltiin kavereiden kanssa baarissa. Oli alkuunsa ihan kivaa, mut sit vittuunnuin ja kastuin kun käveltiin kaatosateessa taksijonoon. Onneks taksikuski edes oli herrasmies ja otti meidät kyytiin silleen joojoo, tulkaa vaan ja jätti ukot taksitolpalle. :D

Photobucket

Kaksi viiksekästä miestä!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Haha. :D
Ja hyvää viikonalkua kaikille, keiden kesäloma jo on alkanut!

♥ Maria

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Sun edellinen headeri oli paljon parempi. Toi tyttö näyttää erittäin vajaalta

Anonyymi kirjoitti...

Oi näytitpä ihanalta! Eikö piristäkin kummasti käydä välillä jossain vaikka oliskin kaamea rahapula! Sitten saa taas voimia siihen, ettei voi ostaa yhtään mitään! Odotan innolla miehesi saapumista! ^^ Lisää kuvia siitä sitten jooko! Ja kiva kun postailit ;)