keskiviikkona, kesäkuuta 2

Why spend mine when I can spend yours?

Taas on päivitykset vähän jääneet kun ei oo ollut mitään päivitettävää. Tosiaan oon ollut kotona, töissä ja tallilla, eikä lähitulevaisuudessa ole kovin isoa muutosta tulossa koska... Mä olen ostamassa hevosta! Oon ihan hirveän innoissani asiasta ja oon selaillut kaikenmaailman Hevonetit ja Hevostallit läpi. Paria hevosta oon menossa katsomaankin seuraavan parin viikon aikana ja toisen kohdalla tosiaan toivon, että osoittautuis sellaiseksi mitä mä haen. Johanna jo lupautui mulle konsultoimaan hevosia mun kanssa. :DD Ihan törkeen kivaa! Koko kesä ja kahden viikon kesäloma pelastettu.

Mut tässä kuitenkin pari juttua mitä oon hankkinut. Oon yrittänyt olla tuhlaamatta ja hyvin on onnistunut toistaiseksi.

Photobucket

Photobucket

Cecil McBeen kaulakoru x 2. Tota alempaa oli hieman vaikea kuvata, mutta se on joka tapauksessa sellainen pitkä kaulakoru, missä on useampi ketju ja kaikenlaista sälää. Tykkään siitä ihan hirveästi.

Sen lisäks äiti teki mun puolesta ihan uskomattoman löydyn kahdella kympillä. 40-luvulla valmistettu arkku! Vaati vain pesua ja tuuletusta, niin tosta tuli ihan mahtava laatikko säilyttää meikkejä ja kaikkii meikkitavaroita sen vanhan korisysteemin sijaan.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

6 kommenttia :

rosa kirjoitti...

Onnea hepan ostoon! Se on mahtitunne, nimim. 2½ vuotta hevosen omistanut. Mulla ei tosin ollu sitä hevosen etsimisvaihetta lainkaan kun ostin vain hoitohevoseni jota olin 2 vuotta hoitanut ja kotitallikin pysy samana :----------D

Noi kaulakorut on ihan sikakivoja, varsinki toi toka. Näyttäs siltä että kelpais mullekin *>*

Mitsu kirjoitti...

Wow!! Gorgeous necklaces, love them both ♥

Sanna kirjoitti...

I h a n i a kaulakoruja! bling bling =)

alina kirjoitti...

ihania kaulakoruja!
tekis mieli päästä penkomaan tota meikkiarkkua... :D

Anonyymi kirjoitti...

ihania kaulakoruja ♥
mistä oikee ostit? :'oo

Anonyymi kirjoitti...

onksulla myynnisä enää mitään cocoa + (ihan mitä vaan,laukkua,paitaaa.) katos kaverilla on synttärit ja ois ihanaa hankkii sille joku cocon tuote :)