sunnuntaina, kesäkuuta 6

Six feet underground

Hups vaan viikonloppu meni taas. Olin Helsingissä eilen Tiian lakkiaisissa ja oli kyllä kivaa, pakko sanoa. Ja ruoka oli ihan mahtavaa!
Muuten viikko meni töissä aika vikkelästi ja huomenna taas takas. Oon tänä vuonna juhannuksenkin töissä, kun totesin et siitä saa sen verran hyvin rahaa etten viitsi kieltäytyä. :D

Mut pari kuvaa viikonlopulta.

Photobucket

Mekko - Soaked in luxury
Takki - MA*RS
Korut - Guess
Kengät - Deary

Toi mekko aiheutti niin päänvaivaa koko päivän. Se oli liian iso rinnan päältä loppujen lopuks - on muuuten yks harvoja kertoja kun joku koon 38 vaate on RINNAN PÄÄLTÄ liian iso - ja valui koko ajan alemmaks ja sain keskittyä nostelemaan sitä vähän väliä. Mut kerranki olin muuten tosi tyytyväinen mekkoon ja mun uus MA*RSin trenssi sopis siihen ihan älyttömän hyvin!

Photobucket

Haha ollaan oikeesti Tiian kanssa saman pituisia, mut mulla oli pienet korot. :D Ja kivasti näyttää siltä et mulla on silikonit kun kuva on otettu alaviistosta. En tajua miks jotkut haluaa isot rinnat, niissä ei oo mitään hyvää for real.

4 kommenttia :

jennyii kirjoitti...

Jep, oon samaa mieltä, en tajua miks jotkut haluaa isot tissit! Ne on vaan riesa. D:

t: isotissinen neiti '93

Anonyymi kirjoitti...

Oletpas ollut nättinä!
Olisin ehkä sinuna valinut jonkun muun värisen mekon, mutta tuokin on kiva<3

Mitä vaatekokoa sitten ylensä käytät, kun 38 koko ei ole hyvä? vai riippuuko se kamalasti itse vaatteen valmistajasta?

Itse olen kokoa 34/36:)ylä- vartalostani, ala-vartalostani olen 36/38.

Maria kirjoitti...

Thanks ^^ Se riippuu aika paljon valmistajasta ja vaatteen mallista. Mut yleensä olen yläosasta kokoa 38/40 rintavarustuksen takia ja alaosasta kokoa 36/38 :D Et toisinaan tuntuu, ettei mun vartalolle ole edes olemassa sopivia vaatteita. Joko on liian pieniä tai liian suuria - toi mekko oli niin poikkeus siinä, miten iso joku 38 koko voi olla.

samispo0n kirjoitti...

Beautiful dress!