torstaina, helmikuuta 3

Random babbling about lashes & new pumps

Päivää naiset~ Inhoon aloittaa jokasen merkinnän sillä et pyytelen anteeksi, kun en ole päivittänyt. Ei vaan ole oikeasti tapahtunut mitään, kun olen kipeillyt tässä enemmän ja vähemmän A-viruksen kourissa. Onneks nyt olo on parempi, niin vklp pääsen Tytin kanssa ulkoilemaankin ja kenties hiukan valokuvaamaan, jos tuo ilma parantuis edes hiukan. Täällä tosiaan sataa vettä. :D

En tiiä, kuinka moni teistä muistaa päivityksen ripsistä, minkä tein tuossa jokunen kuukausi sitten. Jokatapauksessa päätin tehdä nyt uuden, kun ripsivarasto on hiukan muuttunut ja saanut lisäyksiä uusista ripsistä. Ja aika paljon on muuttunut se mallikin, mitä ripsissä suosin nykyään.

Aloitetaan kuitenkin yläripsillä;

Photobucket
#1 Dolly Wink No 1. Nämä on ehdottomasti mun suosikkiripset tilanteessa kuin tilanteessa. Tuntuu mukavalta silmissä kun tuo nauha, millä ripset silmään liimataan, on niin ohut. Eikä nämä tunnu silmissä niin muovisilta kuin monet muut ripset. Kaikki ketkä ripsiä enemmän käyttää tietää varmaan, millainen ero on hyvien ripsien ja muovisten halpisripsien välillä?

Photobucket
#2 Jewerich no 1. Vaikka mä omistan Jewerichin ripsistä kaikki kolme mallia, niin en näistä yläripsistä ole oikeen koskaan perustanut. Ne on jotenkin sen malliset, ettei taivu mun silmän mukaan ja irtoaa helposti - en tiiä miks, ei auta liimat eikä taivuttelut siihen asiaan. Lisäksi toi nauha on mun makuun hiukan liian paksu. Mutta kyllä nää nyt menee sillä about 1000 jenillä, mitä paketti maksaa. :D

Photobucket
#3 Jewerich no 2 on isoin floppi, minkä oon ripsien suhteen tehnyt viimeiseen vuoteen. Mun silmissä nämä ripset ei tunnu ikinä mukavilta ja ne näyttää niin muovisilta (ja tuntuu). Olen tainnut tasan kerran olla ulkona nämä silmissäni ja se jäi viimeiseksi kerraksi. :D

Photobucket
#4 Eyemazing no 001 Dolly Winkin ripsien jälkeen nämä on ehdottomasti mun suosikit. Ohut liimanauha ja sopivan luonnollisen näköiset. Eikä nämä tunnu muovisilta silmissä. Joten vaikka hintaa on hiukan enemmän kuin esim. Jewerichin ripsillä, niin mieluummin maksan sen näistä plus se, että näitä tulee 3 paria paketissa.

Photobucket
5# Diamond Lash Power Series - Celeb eyes. Diamond lashin ripset on yleensä olleet hyviä ja halpoja ja nimenomaan tätä mallia oli kehuttu niin monessa paikassa, että oli pakko ostaa Japanista ja kokeilla. Onhan nää ihan kivat, pysyy hyvin paikoillaan ja on hyvän tuntuiset, mutta ne ei vain oikein sovi mun silmän malliin. Mut jokatapauksessa - jos olisin ostanut mallin, joka on ulkonurkasta tuuheampi - nää olisi yhdet mun lemppareista.

Photobucket
#6 Dolly Wink no 6. Vaikka tupsualaripset on pain in the ass kun niitä liimailee, niin näyttää ne kyllä "luonnollisimmilta" - voiko alaripsiä sanoa luonnollisen näköisiksi? Eniveis, tykkään nimenomaan tästä mallista eniten, se näkyy, muttei kuitenkaan liian kauas. Ja noi tupsut on kuitenkin helppo liimata paikoilleen, ei tarvii kikkailla sen nauhan.

Photobucket
#7 Jewerich no 3. Oli muuten ekat alaripset, mitä rupesin käyttämään ja tykkään vieläkin tästä mallista, kun sitä vähän saksii. Halvat ja hyvät. Paremmat kuin Jewerichin yläripset - siis mun mielestä.

Photobucket
#8 Diamond Lash Lady Series - Princess eye. Ei sovi mun silmiin, vaikka kivalta näyttääkin. Ne on ihan liian voimakkaat sellaiseen meikkiin, mitä oon tottunut käyttämään ja ollessaan niin voimakkaat ja pitkä, saa nää näyttämään mut ihan alienilta.

Photobucket
#9 Diamond Lash en-tiedä-mikä-sarja-ja-malli. Saksimalla näistäkin saa kivat, vaikka toi liimanauha on kauheen paksu. Mut tykkään näistä silti, halpisversio Dolly Winkin alaripsistä. :D

Photobucket
#10 Diamond Lash Power Series - Charming eyes. Tupsuripset, joita en oo vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta kuvissa ne näytti niin kivalta että oli pakko ostaa itselle ja kokeilla. Katotaan jos viikonloppuna kehitän näiden kanssa jonkun meikin. Paketissa ne ainakin vaikuttaa tosi kivoilta.

Älkääkä turhaan vetäkö vihanneksia nenäänne sen takia, jos nyt lyttäsin teidän suosikkiripsenne, nämä on vain mun mielipiteitä. Jokaisella on ne omat suosikkinsa ja makuasioistahan ei kiistellä.

Posti toi tänään mukanaan kahdet uudet korkkarit mulle, jotka tilailin Kiinasta tuossa jokunen viikko sitten. Oon tosi tyytyväinen näihin, hintaa oli yhdellä parilla about 10€ ja laatu on ainakin sama kuin jollain Spirit storen tai Dinskon korkkareilla.

Photobucket

Photobucket

Molemmat on ihania, mutta noi alemmat on paremmat jalassa. Mutta ehkä nuo mustatkin tuosta käytössä venyy sen verran, että tuntuvat jalassa hyvältä.

9 kommenttia :

Sanni Bella kirjoitti...

Olisko sulla kuvaa noista 5# Diamond Lash Power Series - Celeb eyes sun silmissä? :) Vaikka ne ei sovikkaan sun silmien malliin niin mua kiinnostaisi kuinka näkyvät ne on.

Maria kirjoitti...

Ei oo kuin purikurassa otettuja kuvia, joissa ne ei näy minnekään 8<

Helppounohtaa kirjoitti...

Kiva postaus oli! ^^
ja noi kengät on rakkaus <3
~Anni

Ren kirjoitti...

Tykkään blogisi uudesta leiskasta tosi paljon. Myös tämä ripsipostaus oli hyvä, koska et mielistele mitään etkä ketään, vaan sanot oman mielipiteesi. Toivottavasti nähdään pian noita uusia kenkiä sun asukuvissa! :)

Magdalena kirjoitti...

I like the lashes, except the ones you wrote failed on your eyes, I hate plastic looking lashes :x
The shoes are hot!

Jenni kirjoitti...

Ite himoitsen noita alaripsiä, mut niitä ei suomesta kaupasta ainakaan löydä et pitäs sit tilata netistä.. :S Osaatko suositella jotain luotettavaa nettikauppaa ? (:

http://highheelsxcigarettes.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

Öööää kyselisin että onko sulla vielä noi Jewerich no 2 ripset?
Jos on niin olisitko halukas mahdollisesti myymään niitä? Ja millä hinnalla?
Kiitot!

Maria kirjoitti...

On mulla yks pari vielä siitä paketista jäljellä, toista paria oon pitänyt. :) Varmaan joku 5€ pyytäisin parista, kun ne maksaa kuitenkin ichibankaosta tilattuna jonkin verran...

Anonyymi kirjoitti...

Uuu! miehä voisin ostaa, paljon ois postarit sitten?
Oon itekkin tilannu kyl tommose paketin ja olin tyytyväinen, nyt tuossa taas tilasin yhe paketin kun tykkäsin niistä paljon, sitten sain ne katsoin ihmeissäni että mitäs himputtia, näähän on ihan erillaiset mitä ekalla kerralla saamani!
Ei yhtään tuommoiset tummat ja tuuheat vai miten sanoisi... näyttävät pikemminkin siltä jewerich 1 ripsiltä vaikka pakkauksessa lukee että 2! :D

Mutta joo voisin vissiin antaa jtn mailia mihin vois ottaa pareemmin yhteyttä: tiina.makinen92@gmail.com
Kiitot vielä kerran : )