maanantaina, huhtikuuta 25

Baby are you down down down down down

Mitenkäs meni varsin kesäisissä lämpötiloissa vietetty pitkä viikonloppu? Itse kärsin darraa koko eilisen päivän, mut tänään kävin jo nauttimassa auringosta tallilla. Lauantaina taas oltiin ulkona illalla kaveriporukassa - ei taas onnistunut ihan toi "mennään parille..."

Mutta mä lupasin esitellä pari uutta juttua, mitä ostelin treasure-japanin kautta Shibuya 109:stä. Halusin paitoja, mitä vois pitää kesällä kanssa ja uudet engineerit vanhojen hajonneiden tilalle.

Photobucket

Maailman söpöimmät korallinväriset engineerit Esperanzalta. Noi oli kalliit, mutta mä rakastan niitä niin paljon, ettei se haittaa. Sen lisäks ostin ihan perusvyön Twistyltä, kun mulla ei mustaa vyötä vielä ole.

Photobucket

EGOISTin hämmentävä iso shaaliasiajuttu. Tohon on kiva kääriytyä sit kun on niin lämmintä, ettei enää takkia tarvitse.

Photobucket

Cecil McBeen sifonkitunikalirtti. Kauheen vaikeeta kuvata tota mitenkään hyvin, mutta livenä se on oikeesti tosi kivan näköinen.

Photobucket

Glamorous Janen aivan ihana lirttipaita. Toi on niin mun uus rakkaus, aivan ihana päällä ja tosi kivan näköinen. Oli hyvin tuhlatut 3000 jeniä. <3

Photobucket

Musta ohut kauluspaita, mikä on tosin Yumetenbosta, ei 109:stä. Luulin, että tää olis ollut pidempi, mutta sitten tää osoittautuikin tosi lyhyeksi. Noh, sitten vaan korkeavyötäröiset hameet käyttöön, niin kyllä se siitä.

Photobucket

Sen lisäksi tilasin pari Canmaken kynsilakkaa, koska Ichibankao lopetti niiden myynnin ja Canmaken kynsilakat on halpoja ja tosi hyviä. Olisin ostanut enemmänkin, mutta kun mun lempparivärit oli myyty loppuun.

Paketissa tuli vielä pari Arpakasson alpakka-pehmolelua, mihin moni on jo varmaan törmännyt jossain yhteydessä? Esittelen nekin tässä teille joku päivä.

Loppuun vielä yks asukuva lauantailta, kun kävin ulkoiluttaa jo uutta GJ:n paitaa.

Photobucket

Paita Glamorous Jane
Shortsit H&M
Sappaat Lovelyshoes.com
Vyö d.i.a
Laukku Ober tashe

4 kommenttia :

Hanna kirjoitti...

Tosi ihania vaatteita oot ostanut! :)

Sami Spoon kirjoitti...

Those boots are AMAZING!!

Anonyymi kirjoitti...

onko muuten mukunokin "ei tarvii maksaa välitysmaksua " jutusta kuulunut mitään? muistaakseni puhuit siitä joskus....

Maria kirjoitti...

Hanna, kiitos :)

Sami Spoon, aren't they? :D i absolutely love them <3

Anonyymi, täältä voi tsekkailla asiaa. En tiiä siitä sen enempää kun en oo mukunokia käyttänyt hetkeen http://fashion.mukunoki-mall.net/