lauantaina, huhtikuuta 23

Outfit + makeup photos

Viikonloppuja ja pääsiäisiä kaikille tasapuolisesti! Mitenkäs viikko meni? Itse olin kuus päivää putkeen töissä iltaa ja aamua sekaisin, joten hiukan väsytti kun vapaa nyt alkoi. :D Tänään suuntana on ratsastuslenkki ja illalla Tytti tulee meille, aiotaan mennä hiukan viihteelle. Ulkona on niin ihana ilma! Eilen jo juotiin kuohuviiniä auringossa, kun olin syömässä sukulaisten luona. Alkaiskohan se kesä jo...? Vappukin kuitenkin on jo viikon kuluttua. Mitäs aiotte tehdä vappuna? Onko jo asuja suunniteltu, jos aiotte pukeutua?

Tässä olis kuitenkina asu- ja meikkikuva eiliseltä + hiukan kuvia edelliseltä viikonlopulta.

Photobucket

Neule INGNI
Paita INGNI
Hame H&M

Photobucket

Halusin kokeilla jotain hiuka casualimpaa ja jätin meikin kevyemmäksi kuin yleensä. Oikeastaan tuo on aika kiva, vai mitä mieltä olette? Jätin alaripset ja rajaukset pois alhaalta. Yläripsiksi laitoi Dolly Winkin luottoripset, jotka mulla on oikeasti aina - en oo käyttänyt ikuisuuteen muita ripsiä. Asuksi vetäsin INGNIn paidat, mitkä ostin tammikuussa Osakasta. En oo pahemmin käyttänyt noita, mutta nyt oli mun mielestä oikein oiva tilaisuus. Toi pallollinen kauluspaita ei nyt oikein pääse oikeuksiinsa, se on oikeasti tosi kiva, kun jujuna on kaulaan sidottava rusetti.
Hiukset jätin kans laittamatta, kuivasin vaan ja jätin tollasen luonnonkiharan pörrön - tykkään tollasesta sotkuisesta hiustyylistä kauheesti, se tekee asun kuin asun rennomman näköiseksi.

Photobucket

Photobucket

Neule JSG
Kaulakoru tutuHA
Sormus JC

Noi uudet piilarit on niin friikin näköiset, hehs.

Huomenissa yritän päivitellä hiukan kuvia uusista jutuista, mitä posti toi tullessan torstaina. 109:stä tilatut jutut ja vähän muutakin.

1 kommentti :

Meri and Anni kirjoitti...

Ihana asu~
Ja, mun mielestä sulle sopii tosi hyvin noi molemmat meikkaus tavat! :)

~Anni