keskiviikkona, heinäkuuta 13

Sponsored post; Artie Style

Photobucket

Artie ystävällisesti sponssasi mulle tuossa jokin aika sitten Dolly Winkin Sweet Girly ripset ja ne saapuivat tuossa muutama päivä sitten. Tykkään hirveesti Dolly Winkin nro 1:stä, jotka oli pitkän aikaa ainoat yläripset mitä käytin. Vaikka Dolly Winkit on suhteessa melko kalliita, niin ne kyllä kestää ja tuntuu myös hyviltä silmissä. Yhdetkään toiset ripset ei ole mun mielestä olleet niin helposti liimattavissa tai pysyneet niin kauan - samalla voin kampanjoida myös sen Dolly Winkin ripsiliiman puolesta, joka on ihan parasta. Mulla se pitää ripset paikallaan vaikka kuinka kauan ilman, että tarvii sörkkiä sitä liimaa lisää.

Photobucket

Dolly Wink nro 2 - Sweet Girly

Photobucket

Photobucket

Mitään kovin dramaattisia viboja ei näillä ripsillä saa aikaiseksi, mutta luonnollisen meikin kanssa arkikäytössä ne on oikein kivat. Malli ei vain ole ihan se omalle silmälle kaikken edullisin, suosin enemmän ulkonurkasta tuuheampia ripsiä.
Mutta kuten kaikista Dolly Winkin ripsistä, tykkään myös näistä. Ne eivät näytä eivätkä tunnu muoviselle ja ne on helppo liimata paikoilleen.

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ootko kokeillu niitä Dolly Winkin no.6 ripsiä? Haluisin sellaset mut en oikein tiä onks ne hyvät...

Maria kirjoitti...

Olen kokeillut! Tykkäsin aluksi niistä, mutta nykyään en niin kovin iso fani ole. En tykkää liimailla niitä tupsuja.

jasmin kirjoitti...

hei laitoin jo sähköpostiinkin viestiä, mutta pistänpäs täälläkin: onkos rahat eyemazing no. 1 ripsistä tulleet jo tililles? : )

K L I P S I kirjoitti...

Ihanat! Sopii sulle ja sun muuhun meikkiin ihan älyttömän hyvin! :))

http://klipsiworld.blogspot.com/

LOVEチュー kirjoitti...

カワイイです