sunnuntaina, heinäkuuta 24

Untitled

Tiedättekö sen tunteen kun pitäis aloittaa postaus, eikä oikeesti keksi mitään sanottavaa? Just nyt on sellainen black out.

Eilen piti juhlia oikein kunnolla mun synttäreitä kera Tytin, mutta oltiin baarissa kai kaksi tuntia ja Hesen kautta tultiin kotiin jo yhden aikaan. Mulle tuli huono olo heti, oli tylsää ja kaiken lisäks olin ihan tukossa, kun onnistuin hankkimaan jostain kivan pienen flunssan. Muutenkaan toi baareissa käyminen ei oikein innosta - ehkä syy siihen on se, ettei Turussa ole vaan kivoja baareja ja kaikki ne mitä on, niin niissä on käyty niin monta kertaa.

Mutta saatiin me kuitenkin syy syödä kinuskikakkua ja poppareita meillä ennen kuin lähdettiin ulos ja laittautuminen oli toki ihan kivaa. Tosin niin kuumalla ilmalla kuin nyt on ollut, en vihaa mitään muuta niin paljon kuin meikkaamista. Meikki ei pysy yhtään freessin näköisenä ja hiukset kihartuu kun ilma on niin kostea. Syksy, voisitko jo tulla...?

Photobucket

Dun dun dun, huomaako joku muutoksen? Jea, vaalensin hiukseni ja en oikein tiedä tykkäänkö näistä. Tai siis alta nämä on edelleen tummanruskeat, mutta päältä vaaleat... Kai se on vain totuttelukysymys, tykkään näistä varmaan heti kun totun vaan. Ulkoilutin kans ekaa kertaa Yumetenbon paitaa, josta parempi kuva täällä.

Photobucket

Aavistuksen kämähtänyt kuva meikistä, mulla oli kuuma ja baarin vessan valaistus ei ehkä ole se ihan edullisin kuvausympäristö... Mun piti testata uusia Diamond lashin ripsiä, mitä sain tuossa jokin aika sitten, mutta ne yläripset olivat ihan äärettömän rumat mun mielestä ja toisen alaripsetkään ei miellyttäneet, joten tyydyin tuttuihin ja turvallisiin vanhoihin ripsiin.

Photobucket

Haha, näytän kääpiöltä Tytin vieressä. Se on muutenkin mua pidempi aika paljon ja korkkarit jalassa se ero vain korostuu. Mutta kerrankin saatiin kiva yhteiskuva, yleensä ne baarissa puhelimella räpsityt ah-niin-edustavat otokset eivät enää seuraavana päivänä ole niin edustavia...

Loppun vielä pari juttua, mitkä posti on tuonut mukanaan, mutta joita en oo esitellyt vielä.

Photobucket

Tilasin parit kengät itselleni ihan Japanin matkaa ajatellen, koska mulla ei ole korollisia kenkiä, joilla pystyis kävelemään pidempään - noilla nyt toivottavasti pystyy. Lisäksi tilasin ihan tollaset perus mustat ballerinat, mitkä sopii melkein minkä tahansa vaatteen kanssa.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mun mini-Alpacat ja yksi isompi. En oikein oo vieläkään sisäistänyt, miksi nää on niin "in" nyt, mutta onhan ne söpöjä. Etenkin noi pienet. :D Plus lisäksi mun uusi mini-Gloomy! Tuo vaaleanpunainen Gloomy voitettiin Japanista tammikuussa ja halusin sille kaverin, koska Gloomy on vaan ihan paras. <3

Eipä mulla muuta, suihkun kautta vaan nukkumaan.

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

noi korkkarit x___x ♥

Anonyymi kirjoitti...

tälläsiä postareita lisää <3<3<3

Anonyymi kirjoitti...

just tulin kysyy korkkareista et minkä merkkiset noi on? ;3;

Saxu kirjoitti...

Kiva posti! ^.^ Ja noi laamat, awwww onko söpömpiä olemassakaan <3

SARA MARI kirjoitti...

I like this post!

You look beautiful in that shirt.

And fluffy alpaca, so many alpaca!!

Maria kirjoitti...

Anonyymi, en osaa sanoa, mutta ne on tilattu Lovelyshoes.netistä - eli toisinsanoen Kiinasta.