tiistaina, syyskuuta 6

Holiday

Noup, en ole kuollut, kone ei tippunut tai mitään, vaikken olekaan päivittänyt ikuisuuteen. Ajattelin ottaa ihan lomailun kannalta tän Japanin reissun, koska edessä on taas työn täyteinen loppuvuosi. Kuitenkin aattelin tulla hiukan kertoilemaan kuulumisia - tosin ilman kuvia, koska en muistanut ottaa kameran johtoa mukaan. ::DD Edustan.

Eniveis lento meni ihan okei, tosin 15 tuntia lentokoneessa ei ollut taaskaan mitään herkkua. Olin niin nuutunut ja naatti ku päästiin Japaniin asti - ja sitten täällä oli taifuuni. Tosiaan vesisade, tuuli ja +30 astetta lämmintä. Sellasta oli ekat kolme päivää, nyt onneks ilmat on vähän paremmat, mutta matkaseura puolestaan sairastui.

Koska hiukan hikisissä tunnelmissa on menty, niin en oo taaskaan ottanut mitään superpaljon kuvia. Tässä kosteudessa meikit ja hiukset on ihan yhtä tyhjän kanssa, koska ne pysyy tasan niin kauan hyvän näköisenä, kun oot ilmastoidussa hotellihuoneessa. :D Yritys on kuitenkin ollut kova ja eilen jopa oli sellainen olo, ettei tuntenut itseään uitetuksi rotaksi kun pääsi takaisin hotellille illalla - vaikka vettähän sitä eilenkin satoi.

Mitäs sitten ollaan puuhailtu? No eipä juuri mitään. Shoppailtu. Joskin tänä vuonna syysmuoti on sellaista, etten oo juurikaan löytänyt vaatteita mitä ostaa. Pari ponchoa, shortsit ja koruja. Hakusessa olis vielä parit kengät ja laukku. Sen sijaan Donkissa uhrasin aikaa useamman tovin edellispäivänä ja mukaan tarttui kivoja kosmetiikkajuttuja. Meen tänään uusiksi sinne, koska retki Naraan siirrettiin ihan suosiolla huomiseen.

Eipä mulla muuta, lähen taas kohta nauttimaan tuosta mukavan kosteasta ilmastosta.

3 kommenttia :

ALEC kirjoitti...

Mitkä sanat tai lauseet sun mielestä kanattaa opetella japaniks kun on sinne menossa ? millä pärjää ? kun tunnut osaavan japania hyvin niin viittisitkö vaikka tehdä videon tms nniistä :))

Maria kirjoitti...

Itseasiassa mä puhun kyllä tosi vähän japania, tajuan sitä paremmin ku puhun. :D
Mut siis lauseita joita kannattaa opetella on just tietty nää perinteiset "kiitos" ja "anteeksi" ihan yleisen kohteliaisuuden kannalta. Ja kannattaa myös opetella kysymään reittiä jonnekin, esim. hotellille. Yleensä japsit sen jälkeen ohjeistaa sua niin hyvin käsimerkein, että tajuat vaikket ymmärtäis puheesta sanaakaan. Muuten täällä pärjää elekielellä ja englannilla, kuitenkin moni ymmärtää sitä edes muutaman sanan, joten yhteisymmärrykseen pääsee kyllä helposti. :)

Satu kirjoitti...

Olet saanut haasteen! :---D
http://baka-poupee.blogspot.com/2011/09/sienien-kuningas.html