maanantaina, syyskuuta 19

Japan gets vol. 2

Sain vihdoinkin kuvattua hiukan vaatteita ja siivottua ne oikeille paikoilleen kaappeihin (tosiaan ne lojuivat ympäriinsä odottelemassa, että joku jaksais ottaa kuvia... hehs). Mutta kuten sanoin jo edellisessä postauksessa, en ostanut kovinkaan paljon vaatteita, koska retro-trendi on nyt tosi in myös Japanissa ja lähes kaikkien brändien vaatteet on vaan kopioita toisistaan. En lämpene koko trendille, enkä siis edes yrittänyt saada itseäni mieltymään siihen. Niin kauan kun mustaa, niittejä ja ketjuja on olemassa, niin minä pukeudun niihin. En sinapinkeltaiseen tai petroolinsiniseen.

Photobucket

T-paita joku random kauppa Amemurassa | Paita sneep dip

Photobucket

Lirtti lip service | Paita garula

Photobucket

Tunika skinny lip | Tunika d.i.a

Photobucket

Huppari d.i.a | Neule barak

Ja uskokaa tai älkää, oli tuossa kaikki mun vaateostokset lukuunottamatta Shake Shaken mustavalkoruudullista ponchoa, yksiä farkkuja ja engineer bootseja. Tosin tällä kertaa oikeasti mietin mitä ostan ja jätin suosiolla kauppaan kaiken mikä oli hiukan niin ja näin, että haluanko sen oikeasti. Oli kivampi ostaa muutama kallis juttu, joilla oikeasti on käyttöä sen sijaan, et olisin tuhlannut moneen halpaan.

Ekaa kertaa myös vietin monta tuntia kerrallaan 109:ssä, en oo koskaan viihtynyt siellä kovin hyvin, enkä vieläkään voi sanoa viihtyneeni, mutta ainakin siellä oli viileää. Ja toisaalta kiertely kaupoissa oli ihan hauskaa, vaikka mä en siedä sitä tyyliä, että joku myyjä on heti sun kimpussa kun menet kauppaan sisään. Itsellä tulee ainakin sellanen fiilis, että pitäis saada katsella rauhassa, eikä niin että joku kiskoo suunnilleen vaatteet sun käsistä silleen "tää on tällainen ja tällainen ja sit tähän sopis tää ja tää..." Ärsyttävää. :D

Photobucket

Vyö barak | Vyö d'angela

Photobucket

Laukku joku random kauppa Amemurassa | Laukku tutuHA


Photobucket

Sit ostin ihan perus sukkiksia 109:stä, kun niitä sai 3 paria 1050 jenillä, eli about 10€. Oon vaan niin pihi, etten raaski koskaan käyttää mitään noista taas, kun pelkään aina niiden hajoavan heti ekalla kerralla.
Vaaleanpunainen iso kassi on Cecil McBeen syyskuvaston mukana tullut - mun oli pakko ostaa se ihan vain sen takia. Lip Servicen kassi taas tuli Edgen mukana.

Photobucket

Lehtiäkään en ostanut mitenkään hirveästi tällä kertaa. Harmittaa vain, että Soul Sisters vol. 1:stä ei ollut enää missään. Kakkosenkin löysin ihan sattumalta, kun selailin lehtihyllyjä ja toi ainoana kappaleena sattui käteen. Mut sainpahan sen ainakin!

Siinä oikeastaan oli kaikki ostokset lukuunottamatta levyjä yms. jrock-juttuja, joita en viitsinyt kuvata tähän. Aion ihan oikeasti vielä joskus tehdä postauksen niistä erikseen.

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Joo, oon niin samaa mieltä tosta retro-trendistä D: Tuntuu et kaikki ovat ihan hulluina siihen ja itteä ei vois vähempää kiinnostaa. Mikäs siinä, ei se väärin oo jos muut pitävät, mut välillä korpeaa kun tuntuu et kaikki japsinettikaupatkin ovat täynnä vaan söpön tyttömäisiä vaatteita ja oma vaatemaku on vähän ns. rockimpi, jos näin voi sanoa :--D Mut kiva et jotain löysit, noi vaatteet ovat kyl hienoja! Tykkään lukea sun ostos- ja päivän asu-postauksia kun sulla on niin omaa silmääni miellyttävä tyyli :D

Anonyymi kirjoitti...

j-rock kamat haluan kyl nähä!