sunnuntaina, syyskuuta 25

Sponsored post; Uniqso

Photobucket

Uniqso ystävällisesti sponssas mulle valitsemani piilarit tuossa jokin aika sitten ja sain viimein tehtyä niistä previewin, vaikka kipeänä olenkin.

Uniqsolla on tosi hyvä valikoima piilareita ja kynsilakkoja. Postitus oli tosi nopeaa ja paketin mukana sai tracking coden, millä pystyi seuraamaan missä paketti menee. Vaikka sanottiin, että paketti tulis noin 14 arkipäivän kuluessa, niin sain omani jo viikkoa postituksen jälkeen.

Mutta piilareihin - oon yrittänyt viime aikoina siirtyä tosi näyttävistä piilareista hiukan luonnollisempiin, jos vaikka jossain vaiheessa oppisin olemaan kokonaan ilman. Tuntuu, etteivät silmät enää kestä piilareita niin hyvin kuin joskus ennen.
Eli, valitsin Dolly Eye - Princess Nudy piilarit harmaana, koska se on ehdottomasti mun suosikkiväri piilareissa.

Photobucket

Photobucket

Princess Nudy Grey
Diameter: 14.5mm
Base Curve Radius: 8.6mm
Water Content: 38%
Using Cycle: One Year
Power Range: Plano (0.00) ~ -8.00

Photobucket

Photobucket

Tyyli ★★★★★
Täydet viisi tähteä, koska yksinkertaisesti näissä ei ole mitään valittamista. Väri oli just sopiva, antaa aavistuksen harmaata, muttei kuitenkaan peitä oman silmän väriä. Oma silmien väri on sininen, joten ainakin siihen nämä sopivat tosi hyvin. Kuitenkin voisin melkeinpä vannoa, että voimakkaampien värien - kuten ruskean - kanssa piilareiden väri häviää. Kuitenkin mulle nämä oli just eikä melkein sellaiset, mitä olen halunnut ja oon tosi tyytyväinen valintaani.

Mukavuus ★★★★★
Aluksi luulin, että piilarit tuntuivat aavistuksen kuivilta silmässä, mutta kun lirauttelin niihin vähän lisää piilarinestettä, niin johan alkoivat tuntua hyviltä. Pystyin pitämään näitä hyvin sen reilut 8 tuntia, vaikka kuvista huomaa miten silmät punoitti flunssan vuoksi jo valmiiksi. Missään vaiheessa ei tarvinnut tahkoa silmiä ja toivoa, että mukana olis ollut silmätippoja tms. kostutusjuttua, mitä olis voinut silmiin tiputella. Lisäksi piilarit pysyivät hyvin paikoillaan ja oli helppo laittaa sekä ottaa pois - toisaalta eipä mulla ole koskaan kummankaan kanssa ongelmia ollut yhdenkään piilariparin kanssa, jotka oon omistanut.

Suurentava vaikutus ★★★☆☆
Suurentavaa vaikutusta näillä piilareilla ei ole kovinkaan paljon, koska väri on tosiaan melko vaalea ja se musta reunus piilarin reunassa ei sekään ole kovin tumma. Kuitenkin hiukan luonnollisempaan lookiin nämä on just hyvät, enkä ainakaan itse kokenut, että suurentavaa vaikutusta olis tarvinnut olla yhtään lisää.

Haluatko parin?
Tilaa täältä

Lisäksi käyttämällä koodia, joka löytyypi täältä, saat 10% alennusta tilauksestasi.

2 kommenttia :

Kada kirjoitti...

oih ootpa sinä kaunis!

Kasui kirjoitti...

Grey lenses are my favourite! ♥

And thanks for the web, I didn't know it! :3