keskiviikkona, syyskuuta 5

To Tokyo

Heippa kaikki! Inhoon bloggaamista iPadilla, mutta kokeillaan miten tää nyt onnistuu. Huomenna ollaan tosiaan lähdössä Tokioon ja ollaan siellä 18.pvä asti, eli jos joku haluaa miitata tms. Niin laittakaa vaikka mailia.

Osakassa aika on mennyt tosi nopeasti. On ollut ihan _helvetin_ kuuma noin suoraan sanoen ja melkeen jo odotan että pääsen Suomeen takas. Niina oli meidän seurana täällä pari päivää ja oltiin Sadien järjestämässä eventissä The United Killersissä. Nähtiin mm. Viru's, Unite, MERRY ja DaizyStripper Sadien lisäksi. Oli semi kuivaa, kun en tosiaan kuuntele mitään noista muista paitsi Sadieta hehs. Keikan jälkeen käytiin hiukan izakayassa ja todettiin et Namba on jännä mesta silleen 12 jälkeen yöllä.

Muuten ollaan pyöritty akselilla Shinsaibashi - Nsmba - Umeda. En oikeen keksi enää mitään nähtävää täällä, kun ei oo eka kerta Osakassa. En muutenkaan niin kauheasti jaksa mitään temppeleitä ihmetellä, saati sitten tässä 40 asteen helteessä. Et lähinnä on shoppailtu ja syöty hyvin. Asutaan tosiaan keskellä Amemuraa ja OPA:n takana, joten rahaa sais palamaan vaikka kuinka jos sitä olis tuhlattavaksi hirveesti.

1 kommentti :

みえーちゃん kirjoitti...

i cant understand anything but i can look at your pictures XD are you in japan now? :) i hope you have fun ^^
its your 8th time?! wow!!! this time it will be my 7th time^^
i hope the weather is good there!!! :)


oh~ and if you have time, please check out my new blog post!(。・ε・。) and if you like it you can write a comment☆彡 i would be happy!!^^
have a nice day and take care~~

http://lovely-gyaru-fashion.blogspot.de/