lauantaina, tammikuuta 10

Hey baby, I like your ass

Kiitos, pidan siita itsekin ja myos siita, et siita tykattiin vaiks olin istuvassa asennossa. :D Tosiaan kyseessa on nyt Harajuku. Istuttiin syomassa jatskia yhden kioskin luona, jonka edustalla pyorii sellaisia joujoublingbling tummaihoisia miehia jostain pain maailmaa, niilla tuntui olevan kova tarve huudella mulle siveettomyyksia joka kerta, kun ohi menivat. Allotti ja lopulta turvauduin siihen kikkaan, etta rokuin Miljan kasivarressa ja pidin katseeni vaan tiukasti edessa. Tassa ei tosiaan ole kyse mistaan rasistisesta, mutta paallekayvat miehet vaan on... not so hot.

Sitten Akihabaran asemalle, jonka lippuautomaattien luona vahan failailtiin tanaan. Tormasin tosi sopon pojan selkaan, kun sen lippu jai niilla porteilla jumiin ja repesin nauramaan jostain syysta. Onneksi sitten poika-parka ei saanut traumoja, hammentyi vain ja hymyili tosi somasti, ennen kuin jatkoi matkaansa. Tata paikkaa tosissaan tulee ikava.

Kavin katsomassa kenkia viela, mut en loytanyt mitaan kivoja. Ostin sit Liz Lisalta yhden t-paidan, kun kolusin viimeisia alennysmyynteja. Seka sit vahan meikkeja ja kynsijuttuja lisaa, et saan tehtya kunnollisia kynsia sitten kotonakin, kunhan taalta paasen.

Hmm.. ylihuomenna on kotiinlahdon aika. Vahan jannittaa jotenkin palata Suomeen, kun oon niin tottunut elamaan taalla. Koulu ja tyot odottaa, pitaa taas napata arjesta kiinni jotenkin, vaikka motivaatio on aika +-0 talla hetkella. Ehka se siita sitten, kun taas saa jetlagin pois. Onneks sentaan oon tottunut heraamaan taalla aikaisin. :D

Mut eipa Tokioon tanaan mitaan mielenkiintoista, on kylmaa, tuulista ja aurinkoista. Suomessakin se pahin talvi on ilmeisesti hellittamassa?

<3 Maria

Ei kommentteja :