perjantaina, tammikuuta 9

Uusi sateenvarjo, kiitos!

Tokiossa sataa vetta ensimmaisen kerran sina aikana, kun taalla se puolisen kuukautta on aikaa vietetty. Melko masentavaa, kun paiva pimenee jo ennen neljaa - nyt on jo ihan hamaraa ja vetta ripottelee naemma edelleen. Oli aamulla melko hammentavaa herata siihen, kun sadevesi valui pitkin ikkunaa sen sijaan, etta aurinko olisi paistanut - oon jo liian tottunut siihen selvasti.

Tanaan sitten ei olekaan duunailtu juuri mitaan muuta kuin kayty Shinjukussa vahan kavelemassa ja sielta sitten mentiin Shibuyaan kattelemaan poikia. 109 (2) tuli kanssa kokeiltua ja pakko sanoa, etta kahdehdin niita miehia, jotka siella saavat shopata jo ihan senkin takia, etta siella musiikki ei raastanut tarykalvoja - toisin kuin Shibuya 109:ssa. Mut olihan siella toki paljon kivoja vaatteitakin, olisi ollut ihanaa ostaa omalle miehekkeelle jotakin, mutta koska meidan kasityksemme vaatteista eroaa aina toisinaan, niin tyydyin pitamaan haluni ja himoni kurissa.



Kuvista tuossa joku valitteli, kun niita ei ole: totesin tuossa jo yksi paiva, ettei mulla ole sita USB-piuhaa mukana, joten en saa kuvia siirrettya tanne - tiistaina sitten. Sitten syy, miksi en googleta kuvia, on siina, etta taman hetkisella koneella on pieni ongelma kuvien pienentamisen kanssa ja tassahan ei sita kuvankasittelyohjelmaa ole. Joten oottakaa kiltisti, okei?

Hassua, etta kahden paivan paasta me lahdetaan kotiin. Varmaan maanantaina tulee olemaan aika haikeat fiilikset, kun tama on ohi, oon melkeinpa tassa ajassa ehtinyt kotiutumaan tanne. Joskin on tiettyja asioita, mita ma Suomessa kuitenkin kaipaan.

Mut huomiseen - katsotaan jos saisin vaikka kirjoitettua jotain Harajukusta, kun tarkoitus olisi siella viikonloppu viettaa.

Alkaa jaatyko Suomessa!

<3 Maria

Ei kommentteja :