torstaina, tammikuuta 15

Materialismionnellisuus part 2

Pahoitteluni, että eilinen postaus jäi tekemättä. Sain hieman ikäviä uutisia koskien faijan työpaikkaa ja fiilis oli huolestuneen vittuuntunut koko loppupäivän, enkä oikein saanut mitään aikaiseksi. Mutta eiköhän tässä selvitä! Pistin itsekin taas työhakuja päälle ja lähettelin lomakkeita sen verran, kuin ehdin. Ehkä palaan jälleen Hesen kassalle. :)

Yksi uusi tilaaja! Hei olen aika ylpeä itsestäni, koska tuo lukumäärä jämähti 11 moneksi viikoksi. (ps. uudet lukijat on pop ;>)

Eniveis, tänään postaan kuvia kengistä!

Feikki uggit nauhoilla. Nuo on aivan megaihanat jalassa ja varmaan kärkien kuluneisuusasteesta näkyy, että niitä tuli jo Japanissa pidettyä jonkin verran. Metsästin noita ekan viikon, että löysin S kokoiset, kun kaikkialla oli vaan isoja kokoja jäljellä, mutta sitten tärppäsi. Ostettu jostakin Harajukun kenkäkaupasta ja hintaa oli varmaan siinä 2000 jenin paikkeilla. Itseasiassa muistan jopa, että nämä laitettiin vihreään kangaskassiin - kauppa oli jollain randomilla pikkukujalla, ei siis ihan näkyvillä.

Prätkäbuutsiasiat. Ekat kengät mitkä ostin - syykin oikeastaan oli se, että omat hajosivat heti kolmantena päivänä. Ostettu Harajukusta nämäkin, alusvaateliikkeen yläkerrassa olevasta suuresta kenkäkaupasta. Hintaa oli 6000 jeniä, eli suhteellisen kalliit muihin kenkiini verrattuna, mutta on nämä hyvät jalassakin. Pystyin kevyesti kävelemään sen 7 tuntia ilman, että päkiät poltteli ollenkaan.

Horobuutsit! Ja samalla vuosisadan rakkauteni huolimatta siitä, että päkiäni kuolevat noissa ja kävely on hiukan vaivalloista ensimmäisen viidentoista minuutin jälkeen. Silti olen ihan myyty näille saappaille. Ostettu Harajukusta kans, Rush nimisestä kenkäkaupasta 3000 jenillä. Ah, nämä ovat rakkautta <3

Over the edge 2008 tapahtumassa tosiaan vietettiin uutta vuotta ja katseltiin bändejä livenä. Olen niin paatunut Vidoll ja Sadie fani, että koko homma oli mulle ihan yhtä unelmaa. Toki sitten koko tapahtuman avausbändikin oli ihana - 12012 siis. Mutta tuossa on tosiaan kaikki mitä Vidollilla oli myynnissä sekä 12012 t-paita ja kangaskassi.

Sitten vielä


Myöhemmin kuvia levyistä ja niin pois päin. Nyt menen harrastamaan sairastamista, kun flunssassa tässä taas vaihteeksi olen. Tajusin jopa tässä sen, että otan tagit käyttöön. :D

Kysymys korkkaritytöille: kuinka moni kärsii päkiäkivuista ja silti käyttää korkkareita? mua ihan kiinnostaa tietää, kuinka moni tosiaan jaksaa kärsiä korkeiden korkojen vuoksi. :)

♥ Maria

4 kommenttia :

ansku kirjoitti...

noi horobuutsit on rakkaus.

ja joo kipuja on jaloissa vaikka muille jakaa, mut silti korkkarit on must. :( mun jalat on ihan kovettuneetkin, kun niissä on niin paljon rakkoja...mut on se sen arvoista.

pinnia kirjoitti...

Sillon harvoin kun mä korkkareita käytän (kokoelma on sen verran pieni ettei noil kauheesti esim koulussa tepastella :D), on ne aivan pakko pitää jalassa vaikka varpaat olis jo verillä. Itsepäisyys on kiva asia. 8))))) Sit jälkeenpäin voi tietysti vähän kaduttaa, ku pikkuvarpaat on vereslihalla neljä viikkoa, mut mikäs siinä. :______D

Maria kirjoitti...

ansku, ne kengät on ihanat *ww* kuolen vaan joka kerta kun pistän ne jalkoihini. :D mut joo, se pari lisäsenttiä ja pidemmän näköiset sääret ehdottomasti korvaa jalat, jotka kuolee.

pinnia, itsepäisyyspä hyvinkin :__D mut melkeen mä mieluummin kans kestän verta vuotavat jalat kuin et vaihtaisin kivampiin kenkiin. :D

Anonyymi kirjoitti...

i can see it............ostit D'espan paidan muttet sanaakaan sanonu siitä livenä O____________O