maanantaina, maaliskuuta 2

☆ I want candy, too !

Vaihteeksi taas sairastuin flunssaan ja lojun kotona parantelemassa itseäni, kivaa tämä jatkuva talvisairastaminen kyllä. Lisäksi mun netti tekee jotain _outoa. Ilmeisesti tuo langaton antenniasia on vetelemässä viimeisiään - onneksi on viel mokkula! :D

Sit hyviä uutisia! Mä pääsen töihin vihdoinkin! Saan aloittaa 16.päivä tätä kuuta ja ainakin heinäkuun loppuun asti tehtiin soppari. Toisinsanoen en joudukaan elämään rahattomana koko kevättä ja kesää - ja saan Japaniinkin aika paljon ylimääräistä! Cool~ Mut siis, vaatekauppa on taas kyseessä, en sitten kerro siitä sen enempää.

Kivassa kunnossa kynsinauhat edelleen. Mut kynnet onneksi ei ole enää sellaiset halkeilleet ja liuskoittuneet, joten niihin jopa sai lakkaa laitetuksi! Dependin violetti lakka, GOSHin pinkki ja joku vaaleanpunainen hilelakka Japanista. Helppoa.

Sit tää! Juicy Couturen medaljonki ♥ Oon niin super rakastunut tähän, ettei mitään järkeä! Sain hieman aikaisen 20-vuotislahjan :D Olisi rahaa, niin ostaisin vielä sen rannekorun, missä oli tuo sama sydän, se oli kans ihana.

Ja sit ostin vielä hoitosuihketta, kun pidennykset näyttää siltä, et joku kreppas ne ja tunki mankelin väliin. Lisäksi ne on takussa ihan koko ajan ja se on suhteellisen ärsyttävää, kun niskassa on sellainen takkukasa, joka odottaa, että hiukset ottaisi aina irti ja harjaisi. Kiva päivälläkin, kun ei siihen oikein ole aikaa. No, jos joku tuollainen vähän auttaisi tuohon ongelmaan.

PS. Selvisin elossa verikokeista! Piti ostaa karkkia sen kunniaksi, mutta unohdin.

♥Maria

6 kommenttia :

568A kirjoitti...

onks toi kaulakoruki spiritistä? meinaa jos on ni valikoimat näyttäs vaihtelevan aika paljonki paikkakunnittain :D

Maria kirjoitti...

568A, on se, toisesta Tampereen spiriteistä. Mut tosiaan, kun Helsingissä Kampin myymälässä katsoin noita koruja, niin siellä ei ainakaan ollut yhtään noista malleista, mitä Tampereella oli. :D

568A kirjoitti...

joo ei jyväskylässäkään kyllä tollasia oo ollut :o vaan jotku korvikset, pari rannekorua ja avaimenperä.. tampereella en oo koskaan käynyt niissä liikkeissä :D

Maria kirjoitti...

mä tykkään itse siitä toisesta tampereen liikkeestä melkeen eniten, kun siellä on niin paljon isompi valikoima kuin mitä ainakaan helsingissä :D

568A kirjoitti...

jooo, helsingis on kyl tosi kämäsii ne liikkeet.. kaikki kolme, vaiks onks niit enempiki emt. en oo ikin oikee onnistunu löytään niist mitään ku ne on jotenki tyhjän olosii ja niis on pelkkii kalliita vaatteita... etenki siin mikä on kampissa !

Maria kirjoitti...

ei kai niitä oo kuin se kolme? mut se kampin on aika surkea joo, on siellä joskus jotain kenkiä, mut muuten en kyllä oo koskaan löytänyt sieltä mitään D: Eikä se Itiksenkään paljon parempi oikeen ole, kun sekin on niin pieni. ja kun niissä on just niin vähän mitään perusvaatteita style paitoja jne.