keskiviikkona, maaliskuuta 18

Oh my Juliet

Pahoitteluni tästä megapitkästä päivitystauosta. Olen ollut siellä, täällä, tuolla ja revennyt paikasta toiseen minkä olen kerennyt. Mukaan mahtui kuitenkin onnistuneet bileet, pleikkarin pelaamista, uusi kamera ja blingattu puhelin. Eli olen mä jotain aikaiseksikin saanut viime päivien aikana. Esim. hajoitettua lempparikenkäni ihan totaalisesti. Spiritin korkosaappaat sai nyt kyllä jäädä, kun samanlaisia on mennyt kaksi paria ja molemmista on korot hajonneet kuukauden sisällä ostosta. Onneksi oli alennusmyyntikengät, niin ei ihan kamalasti harmittanut heittää niitä roskikseen.

Joku suhteellisen kämä kuva steissin vessassa muutaman alkoholiannoksen jälkeen. Matka jatkui KY:lle juhlimaan ja kauhistelemaan 10€ sisäänpääsyä. Sekä tietysti järjettömän kalliita drinkkejä, joita sitten illan aikana kuitenkin aika runsaasti litkittiin ja löysin uuden suosikin - mansikkamargarita!

Toppi - Pieces
Tuulitakki - JC
Hame - ZARA
Saappaat - Spirit
Kaulakoru - Hennan :D
Vyö - Hennan

Unohdin siis puolet omista kamoista kotiin, kun kiireessä pakkasin. Tuossa näkyy myös kämähtänyt tukka, joka baariin päästessä oli vielä vähän kämähtäneempi. Ja sukkahousut, jotka ratkesivat, sekä hame, joka repesi saumasta kokonaan. En tosiaan tiedä, mitä me ollaan puuhattu :D


Lisäksi mulla on toiveissa, että kuvien laatu paranisi, kun ostin järkkärin tuon digipokkarin tilalle viimeinkin. Köyhä, mutta onnellinenkameran omistaja siis!

Okei, kyllä se parani. :D Kuvienlaatu siis. Mutta siis blingasin puhelimeni uusiksi ja nyt se näyttää suunnilleen tuolta. Se sisältää... Paljon sälää. Aloitin tekemään sitä seitsemältä ja kymmeneltä sitten olin loppupeleissä valmis. Shuuji, on kuitenkin nyt valmis ja huomattavasti edeltäjäänsä kauniimpi. Nuo ruusut ja sydämet on rakkautta!

Sitten niiden hajonneiden kenkien tilalle ostin uudet saappaat ZARAsta. Hintaa oli 39,90€, eli ei tosiaan syönyt kovin suurta lovea lompakkoon. Nuo on kivat jalassa ja niissä on sopivasti korkoa, etten liukastele ihan kamalasti tuolla sohjossa, kun menen.

PS. Juttutoiveita otetaan vastaan än yy tee NYT!

♥ Maria

5 kommenttia :

Olivia kirjoitti...

Ihanasti koristeltu puhelin ja kivat kengät :)

Roosa kirjoitti...

Apua milleen sun kengistä on korko hajonnut :O Kuulostaa kamalta :S

laura★ kirjoitti...

minkä kameran ostit ? : D

♥-Qamarel-♥ kirjoitti...

Ihana känny : ) Noi saappaat on kyl kans upeet! : )

Maria kirjoitti...

Olivia, kiitos :)

Roosa, siitä korosta on lähtenyt ensin korkopala ja sitten se liimaus on jotenkin pettänyt silleen, ettei korjaamisessa olis mitään järkeä :S

laura, Canon PowerShot SX10IS

Qamarel, kiitos :)