maanantaina, maaliskuuta 30

So what, I'm still a rockstar

Apua, taas päivittämättä yksi ikuisuus. Mutta ei, en ole kuollut/kadonnut/ mitään muutakaan - olen vain kipeänä & kiireinen, joten on vähän jäänyt tämä. Viikonloppu hurahti siinä, kun Tiia oli meillä ja käväistiin juhlimassa Violetan 18-vee pippaloita hyvän ruoan ja Singstarin merkeissä. Kivaa oli kyllä - teen huomenna kuvapostauksen niistä kekkereistä, mutta nyt esittelen vaan juttuja, joita ostin tänään.

Turussa oli siis SVEAa, WESCiä, Fred Perryä yms. maahan tuovan firman ystävämyynti - toisinsanoen merkkikamaa 50-80% alennuksella. Olin aika ekstaasissa kun tongin niitä tankoja. Yritin katsastaa kevättakkia, mutta se ainoat pinkki tuulitakki oli kokoa XL ja olisi saanut olla kokoa S. Mutta sain kaikkea muuta kivaa sieltä ja GT'ltä, jossa kävin paluumatkalla autolle.

SVEAn ja WESCin paidat yhteensä 30€, toisinsanoen 15€ kipaleelta, joka on __vähän, koska tuossa pari viikkoa sitten maksoin samanlaisesta SVEAn paidasta sen 43€. WESCin paita mätsää kivasti uusien Cocolulujeni kanssa. Lisäksi tuolta myynnistä tarttui messiin Fred Perryn pinkkivalkoiset tennarit, á 100€ ja nyt 40€. En ottanut kuvaa, kun ne on eteisessä, enkä viitsi tähän aikaan hiippailla sinne.

Sitten kävin tuhlaamassa sen postin mukanaan tuoman GT'n lahjakortin. Ostin kaksi supervärikästä paitaa, keltaisen topin ja turkoosin pitkähihaisen. Toppi 9,90€ ja paita 12,90€

Ja lisäksi tämän neonpinkit clutch tyylisen laukku/lompakko/juttuasian. 14,90€ Rakastuin tuohon väriin ja mietin, että tuo menee vaikka lompakkona, ellei muuten löydy käyttöä. Väri vaan oli niin syötävä ja pinta sellaista kivaa PVC:n kaltaista kangasta.

Cocolulut vol. 2. Ja tällä kertaa liian isot. Olisin ollut tyttöjen 27" sittenkin - en suinkaan 28" niin kuin ajattelin japanilaisita koista. Että... Vyö piukalle ja toivomaan, että pysyvät ylhäällä. No - ainakin ne on tosi löysät nyt. :D Tykkään noista kyllä muuten, poikamaiset, mutta silti supersöpöt värikkään paidan ja lippiksen tai pipon ja valkoisten tennareiden kanssa.

Aa, kännykkäkameralaatu sori. Mutta Dependin kynsilakat tuli kans tänään postin mukana. Ihania sävyjä! Etenkin tuo vaaleanpunainen tuolla taustalla on aivan ihana. Tein sillä ja tuolla hopealla hilelakalla tänään kynnet itselleni - ei, ette saa kuvaa, ne on kämät, koska joudun pitämään ne töiden takia lyhyinä.

Ja huulikoru! Viimeinkin! Kaveri survaisi lävistysneulalla ja minä ostin korun. Halpaa - 10€, eikä tuskakaan ollut edes mainittava - paitsi nyt. Ehkä tämä tästä parantuu vielä joskus. Mutta kivun kestää, on tämä sen verran kiva. Nyt on kaikki lävistykset, mitä halusin, hankittu: Napakoru ja huulikoru.

Huomiseen!

PS. + 12 000 kävijää! Saitte mut hyvälle tuulelle - olisko silleen, että haluaisitte esim. videopostauksen tai jotain? Inside mah bag on tulossa heti, kun olen liikenteessä taas silleen, että mukana on muutakin kuin lompakko ja kännykkä :D

♥ Maria

2 kommenttia :

Marianna kirjoitti...

Ihana huulikoru! <3

Jeps,joku videopostaus ois kiva~ ^-^

laura★ kirjoitti...

videoopostausta kiitos ! :> tosta huulikorusta tuli mieleen että näin viime yönä unta et mulla oli huulessa joku ihan sikapitkä tappi joka vääntyili jotenki mun kitalakee vasten... o_o nimimerkillä huulikorun haluava :-D

ja toi sopii sulle ihan sairaan hyvi. *>*