maanantaina, maaliskuuta 23

Let's have some fun

Huppari - KappAhl
Farkkuleggari - Pieces
Korkkarit - Blanco
Korut - H&M

Oho, kuvanlaatu sponsored by Blogger. Ja mikä mun sormia vaivaa? Eniveis, sain viimein muistikortin tyhjennettyä kaikista viikonlopun aikana otetuista kuvista. Tuossa siis perjantain vaatetus, kun oltiin Pikku Torressa ja Zanzibaarissa hengailemassa kavereiden kanssa. Torressa oli joku reggae-juttu, niin oltiin kuuntelemassa sitä sitten.
Zanzissa taas oli vanhoja kavereita, joihin sattumalta törmättiin.

Ja - aloitin sen kauan luvatun dieetin viimein! Eli lentoemäntädieetillä mennään neljä päivää ja sen jälkeen hiilarit, että eiköhän tässä kesäkuntoon päästä! Varsinkin kun ulkona sataa vielä lunta ja aikaa on kuitenkin kesäkuuhun asti. Japanissa voi sitten pitää minihameita ja shortseja hyvällä omatunnolla. Kesään mennessä -10 kiloa! Nyt odottelen vaan, että ihmiset skarppaa mua ja ei pakota mukaana baariin joka viikonloppu (koska minähän en kuivin suin bailaa)


Aa, mun uudet murut! 39,90€ Click Shoesissa. Rakastuin noihin heti ja oli pakko saada, kun olin etsinyt hotpinkkejä korkkareita pari viikkoa. Olisin halunnut keltaisina kans, mut rahavarainnot ei vaan oikein anna periksi siihen. Ehkä sitten, kun tili joskus tulee! Noi on muuten ihan törkeän hyvät jalassa, vaikka itsellä aina sattuu korkkarit vasemmassa jalassa. Nuo nyt kuitenkin oli ihan positiivinen yllätys - onneksi niin!

Pelkään vaan koko ajan, että tuo korkoa päällystävä muovikeinonahka-asia lähtee irti tai saa jotain kolhuja - en uskaltanut sen takia kunnolla ees kävellä perjantaina, kun vaihdettiin baaria ja silleen. :D Mutta hyvin se matkassa pysyi mukana, eikä nuo muutenkaan kärsineet kovin kamalia tuhoja (onneksi)

Sitten vähän valokuvia viikonlopulta, saatte nyt kuvan Tatustakin.


+ 11 000 meni rikki! Olisko jotain toiveita jostain erikoispostauksesta? Kaikkea saa toivoa!

♥ Maria

1 kommentti :

Anonyymi kirjoitti...

En keksi mitään postausta (laukun sisältö olis kyl kiva) mut toi sun huppari on ihana. Sulle sopii älyttömän hyvin kaikki tollaset vaatteet ku oot niin kaunis!
(En siis ole kateellinen tai mitään :D)