perjantaina, maaliskuuta 13

Fingerprints

Villatakki - GT
Kauluspaita - Vero Moda
Kraka - isäpuolen varastoista
Hame - Z.I.P
Säärystimet - Pieces

En ole kuollut, vaikka päivitystahti kyllä on. Olen oikeasti vaan niin lag, etten keksi mitä kirjoittaisi, joten totesin paremmaksi vain olla kirjoittamatta mitään. :D Jos nyt sitten saisin itseäni niskasta kiinni ja silleen.

Jaksoin tosiaan tänään jopa pukeutua! Aika saavutus kun olen koomannut farkuissa ja huppareissa monta päivää ilman tukkaa. Mistä tuli mieleen, että mun pidennykset kaljuuntuu ja se harmittaa ihan suunnattomasti, koska en viitsisi ihan heti osta uusia.

Huomenna on suunnitelmissa baarien valloitusta! Jos kuvat ei sumene kuvaajan myötä, saatte kuvia ensi viikolla - jos! Olisi ollut kiva, kun olisin saanut sen järkkärin jo täksi viikoksi, mutta se tulee vasta ensi viikolla. Mutta ensi viikolla on melkein joulu: KAT-TUNin Rescue, blingikamaa, järkkäri ja Cocolulut tulevat kaikki! Voi olla, että mun masisteluni vähän helpottaa materian myötä. :DEi tuo tämän päivän meikki kamalan hyvin näissä kuvissa näy, otin mallia uudesta Eggistä ja leikin mustan eyelinerin kanssa enemmän kun normaalisti. Mutta kiharat näkyy! Pitkästä aikaa kiharrin koko pään ja pakko sanoa, että tykkään tästä melkein enemmän kuin suorasta mallista. Pitäisi vaan päästä kampaajalle värjäämään juurikasvu pois - se alkaa olemaan aika jäätävä. :D

1 kommentti :

Anonyymi kirjoitti...

Hei sulo tää blogi. Varsinkin ulkoasu♥