sunnuntaina, kesäkuuta 21

Final part

Viimeiset matkakuvat jee! Eihän tässä ollakaan oltu kuin viikonpäivät kotona. :D Mutta huomenna tai tiistaina teen viimein sen postauksen kaikista shoppailuista kun vaan saan aikaiseksi. Tosiaan, kipeenä tässä ollaan jälleen/ taas, joten koneella istuminen ei kamalasti hotsita.

PS. 27.12.-12.1.2010 @ Tokyo again. On muuten täsmälleen sama aika kuin tänäkin vuonna. :D

9 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Miks sä matkustat koko ajan Tokioon? :o Ja miten sulla on varaa? :D

Maria kirjoitti...

Koska mä pidän siitä kaupungista ja yleensäkin koko Tokiosta. En oo vielä törmännyt toiseen miljoona kaupunkiin jonne olisin halunnut uusiksi matkustaa. :D
Ja rahaa mulla on, koska teen töitä ihan täysipäiväisesti nyt, kun en opiskele ollenkaan. :3 Nyt on kerrankin varaa matkustella juuri niin paljon kuin mieli vaan tekee.

F u g u kirjoitti...

Sää tunnet kohta Tokion ku omat taskus! :D Vähä olis kivaa jos pääsis noin monta kertaa sinne ;__; Ku ei viikossa oikeen kerkee paljoa tekemään. Mut 2011 oon menossa sinne ja varmasti kun täytän 18 :D

ps. ihania kuvia ♥

Anonyymi kirjoitti...

miks päivität näin harvoin?=(

Anonyymi kirjoitti...

mua kiinnostais tietää, menetkö sä japaniin pelkän shoppailun takia? kun on vähän sellanen kuva jäänyt, että sua ei hirveesti historia ja temppelit sun muut kiinnosta. eikä oikeen muut kuin tokio, jossa ei juuri voi tehdä muuta kuin shoppailla ja bailata.

Maria kirjoitti...

Viimeisimmälle Anonyymille, ei, mä en suinkaan lähde sinne vain shoppailemaan. Tuskinpa mäkään niin tyhmä olisin, että maksan itseni kipeäksi siitä, että pääsen shoppaamaan vaatteita jotka saa tilattua verkkokaupankin kautta. Nimenomaan kulttuuria ja ihmisiä mä sinne lähden katsomaan. Tokiossa en oo vielä kertaakaan edes bailannut, joten siitä ei mua ainakaan voi syyttää. :D Eli tosiaan, mä olen kiinnostunut kulttuurista, mutten niinkään temppeleistä - uskonnot jne. ei oikein ole mun heiniäni, tykkään enemmän historiasta.

Anonyymi kirjoitti...

jos historia kiinnostaa, niin eikö sitten kannattaisi suunnata muualle kuin tokioon, esim. kiotoon, naraan, hiroshimaan? sieltähän sitä historiaa löytää oikein olan takaa. ;)

Maria kirjoitti...

Anonyymi, Tuo on totta ja kyllä sitä retkeä sinnekin on suunniteltu jo viimeiset kaksi matkaa, mutta nyt kuitenkin on koettu helpommaksi jäädä vain Tokioon, koska sielläkin on niin paljon katsottavaa. Ehkä sitten, kun lähden sellaisen tyypin kanssa matkaan, joka on aiemminkin ollut Japanissa ja voidaan lähteä pidemmäksi aikaa kuin pariksi viikoksi. Pari viikkoa kun menee Tokiossakin aika hujauksessa kun kiertelee mestoja siellä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei olen random mutta mutta!!
Sulle sopis kielikoru! =)
Blogista kommentoin sen verran että ihanaa luettavaa! Ensin ajattelin että luen vain japanipostaukset mutta teet niin paljon vaatepostauksia että nyt olen jämähtänyt lukemaan jokaisen postauksen.. :D
Saanko kysyä että missä olet töissä ja missä kaikkialla olet opiskellut? Entä asutko vielä vanhempien luona?