keskiviikkona, kesäkuuta 24

This is the summer time

Onpas kiva keli ollut koko päivän, ihanan lämmintä ja aurinkoista! Teki vain mieli karata biitsille aamulla, mutta se sitten jäi - ehkä joku toinen päivä. Sen sijaan äiti raahasi mut mukanaan Kakskertaan, joka on siis saari Turun edustalla. Käytiin Brinkhallissa kahvilla ja vaikka mä mietin, miten puskassa ko. paikka on, niin pakko sanoa, että se on I-H-A-N-A! Siis mikäli 1500-luvulta olevat kartanot maineen kiinnostavat, niin suosittelen ehdottomasti.
Syy kuitenkin, joka meidät sinne vei oli kahvin lisäksi se, että me käytiin katsomassa mökkiä siellä - olisin muuten valmis maksamaan vaikka mitä sellaisesta mökistä. Se oli niin söpö ja kodikas, plussana vielä se, että se oli meren rannalla.

Olenpas tosi muikean näköinen tuossa. :D En meikannut tänään(kään) ollenkaan, joten yrittäkää ymmärtää vähän tuota epäfreessiyden määrää. Jokatapauksessa - kaikki vaatteet on Cocolulua shortseja ja kenkiä lukuunottamatta. Jopa tuo ketjuasia on Cocon.

Sitten vielä pieni kuvaspämmi tästä päivästä. Klikkailkaapas taas suuremmaksi.


3 kommenttia :

Noradriel kirjoitti...

Oi kuinka ihanaa! <3 Ja tunnistin, että "Hei, tuohan on ihan kuin Hovimäen kartano" ja tarkistin YLE:ltä, niipä onkin. ^___^ Ilmoitin jo äidille ja siskolle, että me muuten mennään tonne. ^^ Päivä olikin todella kuuma, lähes läkähdyttävän kuuma. ^^

NANE kirjoitti...

mä oon ny saanu käsityksen, että asut turussa? :o jos näin on, missä päin? :DDD

Maria kirjoitti...

Noradriel, ei vitsit! Joku muukin on ilmeisesti katsonut sitä sarjaa kuin minä 8D Tuo paikka on livenä aivan ihana ♥

NANE, No oikeastaan en Turussa, mut asun siinä Naantalin ja Raision rajalla 20 minuutin päässä Turusta. :D