maanantaina, kesäkuuta 15

Home sweet home

No niin! Nyt olen elossa sen verran, että jaksan jopa päivittää blogia. Sairastuin tosiaan jonkinlaiseen flunssa-mahatautiin siellä ja olo on mitä hehkein tällä hetkellä. :) Postaan nyt kuvia lähinnä matkasta yleensä, saatte kuvia shoppailuista sitten, kun jaksan ottaa kuvia enemmän. Mutta seuraavassa kuvia minun kamerastani, saan Hennan kuvat tuossa myöhemmin ja katsotaan sitten, että mitä sieltä löytyy.

Klicka på! Saatte kuvat isommaksi!


Ah tuota hehkeyttä! Oli ihan hemmetin kuuma kun lähdettiin kentälle. Jotain 25 astetta varmaan? Ja molemmilla ne 20 kilon laukut + Hennalla läppärilaukku ja sitten toki käsimatkatavarat molemmilla. Mut oli meillä ainakin hienot tukat!

First full day @ Tokyo! No, me lähdettiin mäkkiläskeilemään toiselle puolelle maailmaa, koska todettiin että se on allergioiden kannalta ainut paikka, jossa voidaan syödä turvallisesti. Ja vyötärönympärykset kiitti! Ostettiin tuollaiset kivat hatut, joka Hennalla on kuvassa päässäkin.

Harajukun mäkki 8D

Shibuyaa! Shibuyaaa desu! Tuo oli yksi niistä päivistä, joina oikeasti satoi ihan kaatamalla. Koko matkan aikana ostettiin kahdet sateenvarjot, eikä kumpiakaan saatu Suomeen asti. Toisen hävisi lennon aikana Finnairin koneen ruumaan ja toiset pöllittiin hostellin sateenvarjotelineestä. Henna oli meistä se nätimpi. ♥ Ja vaikka tuolla satoi, niin oli aivan helvetin kuumaa ja kosteaa! Se ilmasto oli niin tappava!

Kärsivän ryhävalaan kosto! Oikeasti, ei tsiisus tuo paita tekee musta LEVEÄN! Muutenkin näytän jäävuorelta. Enigeis, Shibuyan Starbucks.

Strawberry frabuccino with whipped cream!

Eeppinen tukkalag @ Harajuku. Ilma oli niin kostea, ettei siellä oikeasti pysynyt kovin hehkeänä.

Melon soda! Toi oli ihan mielettömän hyvää. Käytiin Noa Cafessa tyyliin joka päivä juomassa tuollaiset. Lopulta ne tarjoilijatytöt sitten muisti meidät ulkoa ja aww, ne oli niin söpöjä. Jos niillä oli vuoro loppumassa, niin ne tuli sanomaan meille heihei ennen kuin lähtivät.

Noasta sai myös ihan megahyviä jälkiruokia ;__; ♥

*insert here pitkä huokaus* Tuo oli se kaikkein lämpimin päivä, kun aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja olo oli vähintään hikinen. No, eikös meiltä sitten juuri tuolloin tultu kysymään, et saako meitä valokuvata. :D

No niin, ensimmäinen kuvaspämmi saatettu loppuun kunnialla! Noita kuvia on tosiaan se reilut 500 niin on pakko vähän jakaa niitä. Jäljelle jäi vielä Odaiba, Shibuya ja Asakusabashin hoodsit. Mutta tässä nyt jotain kuvia kuitenkin - kuten todeta voimme, on Japanin helteessä vaikea näyttää hyvältä. :D

♥ Maria

6 kommenttia :

Anni kirjoitti...

Itsekin olen Japanissa käynyt ja helteet koettu. :D Ekoina päivinä varsinkin olo illalla oli erittäin hehkeä... Mutta kyllä siihenkin tottuu jos viipyy pidempään.

Melon soda ja Starbucks <3

highkick kirjoitti...

Mahtoi olla mukavaa :DDDD
Ihania kuviakin vielä ♥

♥-Qamarel-♥ kirjoitti...

Varmasti ollu ihana matka : D

Anonyymi kirjoitti...

Ah, ihania kuvia plus et tulee tosi nostalgia olo viimevuodelt<3 ja ootte niin nättejä :O mut niin niin, mistä ostit ton namusen britannianlippu t-paidan ? 8)) thanks, bye~
-anni

Anonyymi kirjoitti...

vähänkö oot söpö tossa kuvassa missä sullon englantipaita ja irvistät kivasti ja kaverillas on viuhka. aww ^-^

meloni soodaa <3 O:

Melsa kirjoitti...

sulla on ollu varmasti kivaa ´w`
nää kuvatki oli ihania!