tiistaina, kesäkuuta 16

And I wanna go back to Tokyo

Asakusabashin - toisinsanoen ala-Asakusan pimeät sivukadut! Säikähdettiin itsekin siitä, miltä nuo kuvat näytti ja pakko sanoa, et oli sieltä kaupasta toisinaan aika ikävä kävellä pimeällä kotiin. Kiehtovaa, mutta jotenkin... Kalmaista? Jos ootte nähneet japanilaisia kauhuleffoja niin varmaan ymmärrätte miksi tuo vihertävä valo saa aikaan pieniä kauhuskenaarioita. :D Asuttiin siis tuolla koko se aika, joka oltiin Tokiossa.

Eh, toka päivä sen jälkeen kun ollaan päästy perille. Hennan vaaleanpunainen Hiroto (joka matkan jälkeen ei ollut kovin vaaleanpunainen) ja mun musta Dante valtasivat paljon alaa, kuten myös lukuisat ostoskassit ja pussit joita tuonne kertyi + yksi ylimääräinen futon, joka me kuitenkin loppupeleissä hyötykäytettiin.

Odaibaa~ ! Kuvat on siis sellaisesta yksiraiteisesta junasta, joka meni ilman kuskia siellä jossain korkeuksissa sellaisen jännän raiteen päällä. Mua pelotti ihan sikana alkuunsa, koska olen tosiaan korkeanpaikan kammosta kärsivä - kamalinta oli mennä sieltä Sateenkaarisillan silmukasta! Eli siis Odaiba on 1990-luvulla rakennettu tekosaari Tokion edustalla. Siellä on mm. Sky wheel eli maailmanpyörä, joka menee ihan mielettömän korkealle ja pysähtymättä kierros kestää sen 16 minuuttia. Sieltä näkee selkeällä säällä aika hyvin Tokion ylle, mutta meidän kohdallemme iski toki se sumuinen päivä. Oli muuten myös se toinen turisteilupäivä, koska ei jaksettu laittautua oikein mitenkään. Esim. nimeltä mainitsematon CO&LU tyttö näyttää kaljulta.

Odaiba. Eli tosta vasemmalla näkyvästä sillasta mennään yli junalla. Ja tosiaan silta on kahdessa kerroksessa + siellä liikkuu juna muun liikenteen kanssa. Oli aika eeppinen kokemus I can tell.

Odaibalta löytyy mm. Vapaudenpatsas :D

Toi palloasia oli päheen näköinen livenä.

Tuossa se maailmanpyörä vähän lähempää. Oli kyllä siistit näköalat sitten, kun ensin voitettiin korkeanpaikan pelkomme.

Zepp Tokyo! Ainakin kaikki j-rockia kuuntelevat tietää tämän keikkamestana. Se oli livenä pieni ja tosi kämänen.

Mietittiin, että tuossa tornitalojen välissä olevassa lasipömpelissä olis kivaa olla alimmassa kerroksessa töissä. Varsinkin, jos on korkeanpaikankammoinen.

Tuollainen megahieno suihkulähde löytyi Venus Fortesta - eli kyseessä on siis lähinnä naisille suunnattu kauppakeskus. Se oli kyllä megahieno sisältä, mutta kallis myös, joten meidän budjetilla (ja tyylillä) ei siellä kyllä shopattu muualla kuin Blue Moon Bluella ja jossain randomissa kenkäkaupassa.

Okei, tässä taas tältä erää, vieläkin jäi öinen Shibuya ja Asakusan temppelit esittelemättä - kuten myös ostokset! No, jatkuu myöhemmin.

1 kommentti :

highkick kirjoitti...

Matkakuume nousi Tokyon suunnalle päin :DDDDD