maanantaina, kesäkuuta 29

Antique bakery

Ja Juicy Couturen huppari! Hintaa oli 100€ Spirit Storen alennusmyynnissä. Meinasin ensin ostaa sellaisen "perushupparin" eli sellaisen samettisen, missä on vetoketju edessä. Tuo oli kuitenkin niin hieno ja vaikka kallis olikin, niin ostin sitten mieluummin tuon. Alunperinhän mä lähdin etsimään mekkoa kummitädin häihin, mutta toistaiseksi olen edelleen ilman mekkoa. Oma vartalonmallini on niin ärsyttävä, kun mikään vaate ei oikein istu. Jos on rintojen kohdalta sopiva, niin on muuten iso - jos on muualta sopiva, niin on rintojen päältä liian pieni.

Tosiaan anteeksi tämä hiljaisuus, joka tässä on ollut. Mulle on valitettu nyt useampaan otteeseen, että postaukset on olleet aika turhia ja päivitän liian harvoin - kyllä, se on ihan totta. Kesä kun tuli, niin ei vaan tee mieli istua kotona päivittämässä blogia, kun voi aamusta iltaan olla ulkonakin. Lisäksi tuntuu, että on niin paljon kaikenlaista muuta, mitä pitäisi tehdä, ettei oikein ehdi edes keskittymään tähän. Parannaan kuitenkin tapani heti, kun vaan on ___aikaa.

Viikonloppu meni aika hujauksessa. Vietin la-su välisen yön ensin kunnallissairaalassa ja sieltä mut lähetettiin neurologian päivystykseen TYKSiin. Oli aika jännä fiilis, kun sydänfilmin jälkeen lääkäri tulee sanomaan että näyttipäs tää nyt jännältä. Mut syy selvisi - eikä ollut mukava syy - mutta elossa ollaan, enkä mä ainakaan toistaiseksi ole veivejäni heittämässä.

♥ Maria

PS. Mitä tykkäätte uudesta leiskasta?

7 kommenttia :

laura♠ kirjoitti...

uus leiska on kiva ! :> tykkäsin vanhastakin mut tääkin on hieno.

veikouu kirjoitti...

uuuu kiva leiska !

Anonyymi kirjoitti...

Ihana leiska! Tykkään kovasti. Varsinki toi teksti tos ylhääl awws.

Iida kirjoitti...

Oi, onpa kiva huppari. Hienon värinen on ainaki!
Ja mä ainakin tykkään tästä ulkoasusta; söpö, kesäinen ja raikas :3

highkick kirjoitti...

Tottahan toki sulla kuuluu olla muutakin elämää kuin pelkästään tämä blogi! :DDD

Ja aivan ihana tuo huppari kyllä ♥

Juicy kirjoitti...

Ouuuu toi juicyn huppari on makee! :)

Maria kirjoitti...

laura, veikouu, anonyymi, iida - kiitos! :)

highkick, luojan kiitos niin :D ja se on ♥

Juicy, kiitti :)