maanantaina, helmikuuta 8

makemagic

Hyvin menee, olin viikon töissä ja rusautin tosiaan viime viikolla sit selkäni niin että nyt oon viikon saikkarilla ja syön jotain lihaksia rentouttavia lääkkeitä, mitkä lyö tajunkin kankaalle. :D Mutta eipähän sille mitään voi, tuolla on liukasta ja aika moni muukin oli kaatuillut, mutta harmittaa silti kun joutuu olemaan pois.

Mutta kuvasin vähän ostoksia mitä en vielä ole esitellyt!



Juicy Couturen body sorbet - toisinsanoen ihan tavallinen kosteusvoide. Toi on ihan järjettömän hyväntuoksuista, mutten raaski käyttää sitä muulloin kuin mennessäni jonnekin, sen verran kallista rasvaa jotta sitä ihan joka päivä viitsisi käyttää. Tuo paketti ja pullo vaan on niin ihania, kuten Juicylla nyt yleensäkin.



Iso paljettirusetti minkä ostin jo Japanista, mutten ikinä muistanu esitellä sitä. Ostin tuon SBY:ltä, mutten muista oliko se nyt Harajukun ja 109:n liike. SBY:ltä kuitenkin ja hintaa tais olla jotain 900yen eli about 6-7€ välillä.



Ripsii! Tosin ei kyllä kaikki, ostin ihan hirveet kasat Japanista ja oon käyttänyt osan jo ihan loppuun, mutta tuossa nyt jotain. Don Quijote (kirjoitetaanko se noin?) oli kyllä ihan paras paikka ostaa ripsiä ja muita kosmetiikkajuttuja. Käytiin Roppongin myymälässä ihan randomisti, kun satuin bongaamaan sen samalla reissulla kun käytiin Hard Rockissa syömässä.



Maailman söpöin poskipuna! Mun oli pakko ostaa tuo jo pelkän pakkauksen takia, koska se on pieni, söpö ja kimaltava. Maksoi jotain 700yen, eli ei ollut mikään kamalan kallis ja tykkään tuosta. Värin nimi taitaa olla Sweet pink tms. söpöä. Tosin tuo kyllä toimii samalla myös highlightina, koska joukossa on jotain kimaltavaa, niin posket hohtaa silleen jännästi kun tuota laittaa.

Vähän musiikkia teille, jealkb'n uus single makemagic on ihan loistava! En oo koskaan bändistä ennen enempää välittänyt, mutta tää biisi kyllä iski ihan täysillä vaikka bändi vähän epic onkin. :D



♥ Maria

6 kommenttia :

narsessa kirjoitti...

oiiii mikä poskipuna! oon ettiny just tommosta huiskua/mitälie, eihän se oo kyllä yhtään käytännöllinen mutta näyttää vaan hemmetin ihanalle. :3

Melsa kirjoitti...

toi rusetti on söpö!

mäkin haluaisin lisää ripsiä, mut ne on liian kalliita mun budjetille <_<

Maria kirjoitti...

se on niin söpö! siks munkin oli pakko saada toi, vaikkei tuollaisella tosiaan oo kovin kätevää poskipunaa levittää

ida kirjoitti...

uii, toi poskipuna on ylisöpö, vau!
samoin toi hopearusetti ♥___♥

Sini kirjoitti...

Liikaa söpöyttä yhdessä postauksessa!

Kuin pitkän aikaa muute käytät yhtä ripsiparii? :D

Ulricke Alette kirjoitti...

Japan is a shopping heaven specially for hair accessories.