sunnuntaina, helmikuuta 21

Shopping ft. Yahoo auction

Sorruin taas kerran kun selasin viikolla yks ilta Yahoo auctionia. Onneks mukunoki auttaa aina näissä mun äkillisissä mielihaluissa - kuten nyt tässä Cecilin laukun hankinnassa esim. Mua harmitti Japanissa niin paljon, kun Cecil Mcbeellä ei ollut mitään kivaa ja nyt sit löysin unelmien laukun Yahoosta. Hintakaan ei ollut paha, 5000yen + kaikki shippauskulut, joten n. 60€ tuli maksamaan yhteensä. Ootan kyl niin kauhulla mitä mun koko paketin shippaaminen Suomeen tulee maksamaan, kun kaikki tavarat on ensin tulleet mukuun. :DD Noh, se on sen ajan murhe sitten. Haluan vaan niin paljon sen jo, melkeen on kuin joulua oottais kun tietää jo mitä kaikkea siellä on haha.Toi laukku on vaan niin perfect ja hyvä seuraaja mun Gold's infinityn laukulle, joka alkaa olemaan vähän parhaat päivänsä nähnyt.

♥ maria

7 kommenttia :

jonna kirjoitti...

tosi ihana ^^!

Iida kirjoitti...

Ihana laukku! Eikä näköjään maltaitakaan maksanut.

Sini kirjoitti...

Ihana laukku! Näyttää et siihe mahtuis paljon kamaa :D

criztinita kirjoitti...

Great shopping! Cecil mcbee is one of my favs brands! This bag is really cool! I love the colour and the golden details! x)

<3

-deisefreitas; dihh; scarlet. kirjoitti...

I swear I hate google translator. :~
I wish I could understand better your posts.
hahaaa.

OMG, sooo lovely this bag *-*
I wanna :~
:PPP

What a shame things get so expensive to get to Brazil.
But when I live in Europe I'll buy those amazing things. :PPP

kiss kiss.
:***

Bommiie kirjoitti...

this bag looks so cool!

<3

Anonyymi kirjoitti...

Aaaa pakko kommentoida tuohon sinun hame-kohuusi. Näytät tosi hyvältä siinä hameessa, käytä se hajalle asti! :D Ja minulta löytyy juuri se 12-vuotiaan keho, tikkulaiha lauta. Ja ihmisten on pakko myös paheksua tätä yhtälailla. Olen kuullut mm. ettei ole kaunista kun reisien väliiin jää seisoessa tilaa. Eli oltiin minkä kokoisia tahansa niin aina jotakuta paskanuppia ei miellytä.