tiistaina, toukokuuta 25

A package from JPN

Tai no oikeastaan kaks. :D Kotiutin vähän mun uusia vaatteita, koruja ja muuta sälää tänään. Ensi viikolla tai loppuviikosta pitäisi ilmestyä vielä yksi paketillinen vaatteita, lehtiä ja muuta kivaa sälää. Oon ihan onnessani!

Photobucket

Delylen hame. Oon halunnut tuollaista ikuisuuden ja nyt sain sen! Toi on semisti lyhyt, mut mustien sukkahousujen ja saappaiden kanssa kyllä ihan kiva. En kyl muuten uskaltaisi lähteä siinä ulos, mutta silleen se menee.

Photobucket

Kuva ei anna oikeutta tälle paidalle. Se on ihan täydellinen! Hartioista vaan hassun mallinen, mut ehkä se käytössä muotoutuu sopivaksi mulle ja pääsen eroon jenkkifutaajaharteista. :D

Photobucket

Cecilin valkoinen pitkä t-paita. Tykkään! Kokeilin tota tänään jo kun kävin ulkona ja vitsit se on kiva pitsileggarien kanssa.

Photobucket

babyshoopin oranssi paitaneuleasia. Vihaan oranssia, mut jostain syystä ihastuin tähän kun näin sen ja oli pakko ostaa, en vaan voinut vastustaa kiusausta. Saatan jopa keksiä tälle jotain käyttöä, toivottavasti ainakin!

Photobucket

MA*RSin t-paita. En mitenkään hirveen iso Marsin fani ennen ollut, mutta viime aikoina oon alkanut tykkäämään joistakin niiden vaatteista. En ehkä niistä kaikkein... No, horoimmista, mutta niistä tavallisemmista osa on sellaisia mitä voisin kuvitella pitäväni esim. mennessäni ulos. Mut onneks sieltä sit löytyy tällaisia tavallisiakin vaatteita, kuten juuri tää t-paita. :D

Photobucket

Photobucket

Cecil lincin neuleasia. Se on oikeasti hempeän roosa, ei harmaa vaikka siltä näyttääkin. Toi on ihan hurjan söpö, kun alle pistää mustan tuubitopin ja jalkaan leggingsit.

Photobucket

babyshoopin vyö. Ostin ton käytettynä kun oon halunnut tuollaista vyötä ja hehs, oli sit kokoa S eikä M niin kuin kerrottiin. No, ei kun reikiä lisää tekemään niin hyvä tulee!

Photobucket

My new baby! ♥ Guessin rannekoru. Just niin mun tyylinen ja ihana, oon aivan rakastunut tuohon jo nyt. Melkeen yhtä ihana kuin Transcore, mitä en oo riisunut syksyn jälkeen kertaakaan.

Photobucket

Glad newsin pitkähihainen, joka ehdottomasti on koko paketin ihanin juttu. Toi paita on niin täydellinen etten kestä. Ootan vaan että pääsen käyttämään sitä.

Noiden lisäksi paketissa tuli se Ghost of harlemin liivi, joka on muuten ihan perfect joskaan ei niin pitkä kuin ajattelin. Ja sit vähän korviksia, kaulakoruja jne. ja parit Vidollin Teron kuvat. Sisäinen fanityttöni on tuhlannut viimeaikoina siihen mieheen aika runsaasti rahaa... Ja Tsurugiin. Huoh. :D

17 kommenttia :

jinakia kirjoitti...

Pakko sanoa, että tuo Cecil lincin neuleasia on suunnattoman söpö! Sydämeni alkoi sykkimään tuollaiselle neuleasialla ♥

Sanna kirjoitti...

ihania vaatteita... tekee mieli shoppailllaaaa~
Hyviä ostoksia!
Hei mistä tilasit niitä lehtiä joista puhuit täs? Mitä lehtiä?

Anonyymi kirjoitti...

pian noiki myynnis

Maria kirjoitti...

tuskinpa :D

Alina kirjoitti...

ihania ostoksia, shoppailuhimo iskee... :D
rakastuin varsinkin tohon rannekoruun!

iisa kirjoitti...

ihania ostoksia! :D mun suosikki on kyllä toi cecil lincin paita, aivan liian täydellinen.. *u*

Ulricke Alette kirjoitti...

The shirt with the bows on the back is so cool!

Anonyymi kirjoitti...

Oih!~ Mielettömän hieno tuo musta t-paita:) Jossa tatuointi printti<3... Kelpais mulle;)

-R&L-

Anonyymi kirjoitti...

kyllä mun mielestä vielä opahakin gyarumikälie tyttö oot. hei pliis. hanki identiteetti. ja yhdyn edelliseen anonyymiin. mistä vetoa että myyt kohta käyttämättöminä/Muutamankerran käytettyinä kun polles tarttee rahaa ja rikas isi ei maksa. BUHUU!

Maria kirjoitti...

siis mitä, hanki identiteetti? oon jo oma itseni, eiköhän se oo mun identiteetti. :DDD ja mitä sitten, jos tarviin hevoseen rahaa, ei se mua haittaa. en käsitä mikä ongelma ihmisillä on jos myyn pois vaatteita mitä en käytä.

Anonyymi kirjoitti...

mitä järkee on sitte tilata japanista asti jotain vaatteita, joita ei välttis käytä. kannattais miettii tarkkaan ennekuin ostaa. voisit ostaa hepalles samantien niit varusteit mut pitää pidemmän kautta saada rahaa = tilata japanista ja myydä

Anonyymi kirjoitti...

No voi jukra! Musta on just hyvä kierrättää vaatteita mitä ei käytä:) mitä väliä sillä on, jos kaksi ihmistä hyötyvät kaupoista? Toinen saa rahat ja toinen saa hyvän mielen ja tuotteen.

Sitä paits, toi on järkevää käytöstä, ~kun taas~ heittää vaatteita roskiin tai viedä esim. Uffiin myytäväksi, mistä vedetään kovempia hintoja! Vaikka pitäisikin olla edullinen ja tuotto mennä kehitysmaiden lapsille! Ja paskat...

Hyvä Maria!
Teet aivan oikein<3

Maria kirjoitti...

Ja mun rahojahan ne on ja silloin kun en tarvii hepalle mitään, niin ostan luonnollisesti itselleni. Enkä mä nyt ole sanonut et olisin myymässä näistä mitään ihan heti, joten mistä tässä nyt se ongelma tuli? :D Sitäpaitsi oon niin samaa mieltä tuosta, että on hyvä kierrättää vaatteita eteenpäin, kun Suomessa kuitenkin on tyttöjä, jotka haluaa kans gal-brändien vaatteita. Miksi siis olla myymättä niitä eteenpäin kun joku tulee siitä hyvälle mielelle?

RoLLe kirjoitti...

Ihanat anonyymit oletteko koskaan tilanneet vaatteita netistä ja huomanneet sitten kotona, että ei istukaan jostai niin hyvin? Vaikka kuinka rakastais jotain paitaa ni ei sitä pidä, jos se on vaikka liian lyhyt. Jos tilaa jostai Ellosista tai sellasest ni pystyy viel palauttaa, mut Japanii asti palauttaminen tulis törkeen hintaseksi ni samantien ne vaatteet voi myydä sellasille, jotka haluu ostaa? Mä ainaki myisin, jos tilaisin noin kaukaata ja ei ne sopeiskaan mulle. Saa rahaa itelleen ja jollein muulle tulee hyvä mieli.

Ja Maria (haluisin sanoo Riku, mut yritän oppii sanoo sun oikeel nimel XD)on kiva, et oot tollanen rockahtavampi taas, mun mielestä sopii sulle paremmi :3 tummemmat hiuksetki on paremmat! Oot tosi nätti, jatka samaa rataa vaa ja älä välitä noist anonyymeist, ne on vaan kadei ku eivät ite voi tilaa vaattei nii kaukaa.

HANA kirjoitti...

Oh man, your accessories rock!! Love them!

I linked to this post in my Weekly Wrapup!

Hana @ Finding Tokyo

Rii kirjoitti...

Omg I love everything you bought! Adorable things!

Maria kirjoitti...

RoLLe, älä sure, ei kaikki muutkaan osaa viel sanoa Mariaks :DD

HANA, omg! Thank you so much!! ♥

Rii, thank you! ♥