torstaina, helmikuuta 19

1 minute 1 second

Mun tosiaan piti mennä nukkumaan, mut sit ajattelin tulla vähän kertomaan teille kuluneesta viikosta, kun olin Hennan luona - oli kivaa, oon läski, juoppo ja köyhä. :D Mut siis ihan huippua! Etenkin perjantaina 13.päivä ollut Deathstarsin keikkan oli ihan mahti, vaikka molemmat oltiin vähän kettuuntuneella tuulella, saatiin sit kuitenkin Sonic Syndicaten kitaristin kaa kuva ja sit sain jonkun plektran ja todettiin et Kaoru-mies on ultimate porn (Deathstarsin toinen kitaristi siis.) Päivää varjosti vain valtava palohaava ranteessa ja kadonnut pankkikortti.

PS. Tukka _oli perjantaina hyvin - ainakin iltaan asti! Ja siihen asti kun käveltiin yöllä puol neljän aikaan se monta kilsaa kotiin pakkasessa korkkareilla ja minihameissa. Palelin hitusen. Tuo talvi on vihoviimeinen asia, josta tykkään.

Olisin voinut sensuroida tätä... mut noi lievät kehari-ilmeet saattaa johtua pitkästä päivästä ja alkoholista :D Oltiin ihan hot vielä silloin kun lähdettiin keikalle. Mut siis toi mies on kai Roger (?) ja sit Henna.

Ystävänpäivänä oltiin liikenteessä tuon näköisinä, itselläni oli päällä GT'n kauluspaita ja neule, H&M'n vekkihame ja ylipolvensukat sekä Juicy Couturen kaulakoru. Käväistiin siis Rafaellossa syömässä hyvin ja siirryttiin Painoon jatkamaan vielä hetkeksi, joskin alkoholitoleranssi pysyi matalana - kiitos aavistuksenomaisen pahoivoinnin.

Aikaa kulutettiin lähinnä sohvalla leffoja katselemassa ja ruokaa suuhun lapatessa. Oon syönyt elämäni tarpeiksi sipsejä ja muuta mössöä, että ehkä kesäkuntoon -09 voi viimeinkin alkaa! Sen verran tuota massaa on päässyt kertymään, et voisin skarpata itseni urheilemaan (taas) ja hankkia vähän kaposemmat reidet ja pienemmän masun kesäkuuhun mennessä, että Japanissa en sitten muistuta valtamerialusta. Lisäksi mun vaatekoko on pakko olla se 36, tai ihan tosissaan en ala. Oon itsekriittinen nainen näissä asioissa, koska hermoilen ihan järjettömästi painonnoususta.


Siinä vielä pari kuvaa~ Päällä on lappufarkkuhame (jota etsin kissojen ja koirien kanssa) ja GT'n printti t-paita. Tukka lagas ja olin muutenkin suht vittuuntunut, joten annetaan anteeksi paskoille poseille - muttei sille, että tuo viimeinen kuva on mystisesti kutistunut!

Mut nyt hyvää yötä! Toivottavasti teillä, joilla on hiihtoloma, on ollut mukava hiihtoloma. Ja toivottavasti myös ystävänpäivät olivat ihania!

Tiistaina oltiin hiukan shoppaamassa ja ostin ihan sikakivan tuulitakkiasian JC'stä. Sellaisen vaaleanpunaisen - otan kuvan, kunhan laitan sen päälleni!

♥ Maria

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

mist toi lappuhame on? (=

Maria kirjoitti...

Tuo hamonen on siis Z.I.P:ltä ostettu, hintaa oli joku 29,90€ vissiinkin. :3

laura★ kirjoitti...

tsiisus kun oot nätti ! :o

Maria kirjoitti...

laura, kiitos paljon! :)