lauantaina, helmikuuta 21

Girl in videoland

Oliko se niin, että kuvat sumenee kuvaajan kanssa? voisin veikata niin, koska mun yritykset kuvata Deathstarsin keikkaa epäonnistuivat melko lahjakkaasti. Oli kyllä tosi hassua olla Tavastialla jollain muulla kuin jrock-keikalla. Oli hassua kattoa rockimiehiä heilumassa lavalla - siis niitä non-japanilaisia. :D Mut sainpahan muistoksi plektran, josta ei edelleenkään tiedetä, että kenen se on... Ja se taitaa pyöriä mun Viviennen pohjalla odottamassa, että joku pelastaa sen.

Tämä tyttö on edelleen sairastamassa kotona, kuumetta on se 39 ja siinä paikkeilla se keikkuu. Tatu onneksi on ollut kamalan kultainen ja ravaa meillä kahdesti päivässä - eilen se toi jäätelöä, tänään aamulla itsensä ja nyt illalla jogurttia ja mehua tuonne jääkaappiin, etten vaan pääse nälkiintymään. Ainiin - 300 leffan myös! Kunnon äijätoimintaa ja lihaksia :D ehkä tästäkin sairaudesta vielä selviydytään. Saatte kuitenkin tyytyä vain vanhempaan kuvamateriaaliin, koska mä en todella ole kovin kuvauksellisessa kunnossa ja vaatteina toimivat pyjama + huppari, joten ei kovin kuvauksellista?

Aa, perjantaina oltiin mustavalkoisia ja inspiroiduttiin pukeutumiseen vähän kauhuleffoista. Eli tuossa oli vielä mustat vekkihameet mustavalkoisen yläosan seurana. Oltiin kieltämättä aika hauska näky siellä hevi- ja goottinaisten keskellä. :D oltiin pieniä ja varmaan ainoat tuolla tavalla tyttömäiset tytöt - ja tosiaan oltiin melkein poikkeuksetta lyhyempiä kuin muut! Ja mun valkoiset korkosaappaat paistoi kummallisesti muiden mustien kenkien joukosta. Mut kivaa oli ja meiltä pyydettiin jopa kohteliaasti anteeksi, jos tönäistiin tms. Tässä tapauksessa oli annettava propsit kyllä täysin Deathstarsin ja Sonic Syndicaten yleisölle, kun on tottunut ernuihin, jotka tallovat jalkoihinsa jopa toisensa, että se Kaorun plektra voidaan repiä kymmeneen osaan. Ei pahalla, mutta toisinaan vain ottaa päähän, kun keikasta ei voi nauttia ihmisten meilkein juostessa sun päälle.

Vielä yksi päivän asu -kuva viikonlopulta. Eli Z.I.P'in lappuhaalari ja GT'n Englannin lippu T-paita. (+ räjähtänyt kampaus ja vissiin kiinni olevat silmät?)

Pysytelkää hengissä! Jos saisin tuon tilaajamäärän tuosta taas noususuhdanteeseen, niin voisi jonkinlaista arvontaa alkaa suunnittelemaan. :)

♥ Maria

3 kommenttia :

laura★ kirjoitti...

"...toisinaan vain ottaa päähän, kun keikasta ei voi nauttia ihmisten meilkein juostessa sun päälle"

oon sun kanssa niin samaa mieltä. myös ne ärsyttää jotka runnoo kyynerpäätä kylkiluiden väliin tai vetää suoraan nyrkillä naamaan. o___O no taitaa kyllä olla vähän munkin vika se että saan keikoilla aina jonkimoista iskua itteeni, mitäs on aina mentävä sinne eturiviin muiden runnottavaksi... :-D SILTI !

ootko millasta arvontaa aatellut ? :-)

Maria kirjoitti...

laura, oon niin samaa mieltä tuosta! se on oikeasti ärsyttävää - eikä siihen aina tarvita edes sitä eturiviä, että joku tirpaisee sen käden sinne kylkiluiden väliin tai talloo varpaat murskaksi. tavastian parvi riittää oikein hyvin T_T
mut varmaan jonkun pienen meikkikorupaketin voisin väsätä ja arpoa sitten ihan kommenttia jättäneiden kesken :D

Anni kirjoitti...

Söpö asu :) Toi sivun banneri(tai miksikä sitä sanotaankaan) on muuten hieno, sitä oli pakko tuijottaa vähän aikaa