perjantaina, helmikuuta 27

Tule kevät jo!

Taas tuli parin päivän postaustauko, kun oma mood on ollut vähän hukassa ja en ole oikein keksinyt mitään kirjoitettavaa, niin jätin sitten välistä mieluummin kuin pakotin itseni väsäämään jotain pakosta. :D Oon edelleen kipeä (jes!) joten kuvia ei vieläkään tule mitenkään runsaalla kädellä, koska en viitsi ottaa mistään kämähtäneistä verkkareista jne. kuvia. :D

Neule - GT
Paitapusero - Tommy Hilfiger
Hame - ... jaa-a
Säärystimet - Pieces

Sitten tuossa oli vielä Baby Phatin tennarit, kun olin ulkona. Voin ottaa niistä vaikka myöhemmin kuvan, kun en ne jalassa viitsinyt tulla lattiaani kastelemaan.

Mulle tuli postissa tänään joku GT'n 20 euron lahjakortti, enkä tiedä mistä hyvästä. No mut, kaipa mä jotain kivaa sillä löydän, ainakin t-paitoja jos en muuta. Oli silti ihan kiva yllätys, koska oon aika out of money tällä hetkellä, kun pankkikortti hävisi ja en jaksa joka käänteessä juosta pankkiin nostamaan rahaa.

Sit tilasin vähän kynsiä taas, kun omat ei vaan näytä parantuvan siitä, mitä rakennekynnet niille teki. Nää on ihan pehmeät ja halkee koko ajan, eivätkä sitten kasva yhtään minnekään. Harmittaa, kun ennen rakenteita nää oli vielä suhteellisen ok't. Ja ruskeat, sellaiset chocolate circle jotain jutut, tilasin kanssa tuossa alkuviikosta ja nyt vaan toivon, että ne tulisivat. Olisi aika jees, kun oma silmien väri kyllästyttää ja siniset piilarit menivät juuri vanhoiksi.

Mut joo, eipä muuta ulkonäöstä. Lupaan, että tää laatu paranee, kun saan itseni terveeksi. Vihaan itsekin tätä fiilistä, kun en saa mitään aikaiseksi.

Ystävänpäivälahja Hennalta! Nyt meillä on molemmilla samanlaiset. ♥


Sitten tekee mieli vähän vinkua. Ei muuten, mutta mua ärsyttävät edelleen ne ihmiset, jotka jaksavat kommentoida anonyymeina merkintöihin ja valittaa jotain suuntaan: oot pinnallinen, kusipää, feikki jne. Ei sillä, ettäkö jaksaisin enää nokkiini ottaa, mutta onko noiden kommentien postaamisessa mitään järkeä, may I ask? Mutta jokaisella huvinsa, ilmeisesti jotkut saavat huvinsa siitä, kun dissaavat ihmisiä, joita eivät tunne. :D

♥ Maria

Ei kommentteja :