perjantaina, helmikuuta 20

Me is sick!

Päivän lagausoutfit sisältää supersöpön pyjaman ja laitetut hiukset. :D Ei vaan siis muru on tulossa kylään, enkä halua näyttää ihan kamalalta, joten yritin hiukan ehostaa itseäni.

On se tosiaan hyvin, että kun poikaystävä tulee sille 9 päivän lomalle intistä, niin mä teen kuolemaa influenssan kourissa ja lihakset jomottaen. Go Maria, go! Mutta toivottavasti parannun pian.

Mun huoneprojekti alkaa olla loppusuoralla - aka tarviin vaan laatikoita, joihin laitan vähän rojua. Sit voisin toki tuon taustalla kököttävän hyllyn siivota kans, kunhan vain saan aikaiseksi senkin. Sisustaminen on kamalan kivaa, tiesittekö sen?

Mutta pysykää terveinä ja kivaa viikonloppua!

♥ Maria

2 kommenttia :

laura★ kirjoitti...

oo, sun poikaystävä on intissä. haluisitko vähän kertoo et millasta se on kun joutuu niin paljon olemaan toisesta erossa ? :-O

Maria kirjoitti...

laura, öö, mitähän mä osaisin tästä kertoa :D no siis alkuun se on aika outoa, että toinen voi olla kolme viikkoa äkkiä poissa, ilman oikeastaan, että voidaan puhua kuin kerran päivässä puhelimessa ja lähetellä tekstareita jne. mut siihen tottuu kuitenkin aika äkkiä. Vaikeinta varmaan on sitten se, että suhde pysyy samanlaisena sen koko ajan. Esim. tuo oma mieheke on vuoden verran intissä, että melkeen puoli vuotta tässä on vielä jäljellä, ennen kuin se kotiutuu. Mut ei se niin kamalaa pidemmän päälle ole, siihen tottuu kyllä, kun ajattelee, ettei se iän kaiken kestä.