lauantaina, heinäkuuta 4

Mennään mutta ajetaan hiljempaa

Huppari - ONLY

Farkut - Cocolulu

T-paita - Cocolulu

Vyö - Cocolulu

Korut - Cocolulu

Laukku - Cocolulu

Kengät - Blanco

Lasit - Prada

Olin äidin kanssa pizzalla rannassa, mutta koska keli ei tosiaan ollut kovin kesäinen niin pukeuduin suosiolla hieman lämpimämmin. T-paita ei näy tuossa, mutta se on jokatapauksessa pinkki pikee-paita, jossa on valkoiset kaulukset. Jossain noissa Japanin ostosten kuvissa se näkyykin.

Mä en ole päivitellyt viime päivinä, koska en yksinkertaisesti ole tehnyt mitään. Olen ollut töissä ja kotona ja nukkunut paljon, koska duuni väsyttää ihan mielettömästi. Ensi viikolla postauksia ei puolestaan tule sen vuoksi, että koneeni lähtee huoltoon jonkun levyasemavian vuoksi maanantaina ja tulee kai loppuviikosta takaisin (?).

En ole shoppaillutkaan alkuviikon ostosten jälkeen mitään muuta kuin ruokaa henkeni pitimiksi. :D Eilen käväisin pikaisesti ihmisten ilmoilla Violetan kanssa, mutta meno oli sen verran huonoa, että kotiuduttiin jo puoli kahden maissa ja painuin nukkumaan sillä lopputuloksella, että heräsin puoli kahdeksan aikaan ihan pirteänä.

Mutta alkuviikosta olin sen verran ulkoilemassa, että käväisin Hangossa ja Tammisaaressa sellaisella pikku visiitillä, kun oli niin lämpimät kelit ja kaunis ilma. Varmaan pitäisi vaihtaa tämä jonkinlaiseksi kuvablogiksi? :D Kuvasin taas vaan maisemia, en tietenkään itseäni.
Tuolla oli niin nättiä, että melkein harmittaa, kun ilma meni tällaiseksi sateiseksi ja kylmäksi (ainakin mun mielestä kylmäksi). Ruissikin jää lähinnä tuosta syystä tänäkin vuonna välistä, kun en järin paljon pidä paleltumisesta festareilla, kun en muutenkaan ole mikään festarifani - on ne ihan kivoja kavereiden kanssa kierrellä, mutta on ihan ok olla kotonakin.

♥ Maria

Ei kommentteja :