tiistaina, syyskuuta 1

For Muzik

Löysin kivan K-pop tyttöbändin nimeltä 4minute tuossa viime viikolla. Ekan minialbumin nimi on For Muzik - suosittelen ehdottomasti etsimään sen, jos tykkää 2NE1 tyylisestä hieman elektrovaikutteita omaavasta musiikista. Toinen mitä voisin suositella, on Jewelryn uusi tuotanto.

Yritän kerrankin postata vähän pidemmin kuin tuossa menneinä päivinä, kun motivaatio on ollut aika hukassa. Huomenna alkaa taas duuni, joten sitten taas aika menee siihen ja iltaisi olen väsynyt, mutta nyt oikeasti yritän skarpata vähän - muuten nukahdan itsekin kun jälkiluen blogimerkintöjäni. :D

Viikonlopusta siis. Lauantaina käväisin hakemassa Aman kahdeltatoista asemalta ja änkeydyttiin koko muhkeudessa helmoinemme Getziin ja surrattiin Naantaliin. Sen jälkeen seurasi operaatio meikki/hiukset/vaatteet. Se lolitavaatteiden määrä mun huoneessa oli kovin... alaa valtaava! Hörhelöitä, vaaleanpunaista ja pitsiä oli koko koppi täynnä ja me siellä keskellä meikkien, kihartimien ja hiuslakkojen kanssa. Pakko sanoa, että oli oikein mukaisaa kun kokeiltiin Lucky packin mukana tulleita vaatteita. Kristillinen tasajako oli lopulta se, että itselleni jäi supersöpö lolitaan sopiva talvitakki, Babyn päähärpäke, Babyn toppi ja laukku. Amandalle AP:n paita ja Metan mekko. Loput kamat myimme ja rikastuimme, niillä rahoilla tilailin vähän tavaraa (taas) loppuviikosta on luvassa ainakin lolipostaus, jossa esittelen vaatekaappiani sen tyylin saralta. Lisäksi tilasin uuden tukan Hairtradelta ja Viivi tiesi valaista, että paketin pitäisi tulla melko nopeasti perillekin. Sitä siis odotellessa, vanhat karvat kun ovat aika kuolleessa kunnossa. Jotakuinkin siis mulle tulee vaaleanruskeat hiukset toffeenvärisin raidoin. Sopii toivoa, että karvat kestää yli Japanin, koska ennen mulla ei ainakaan ole varaa ostaa uutta tukkaa itselleni.

Eniveis, käytiin sit photoshoottaamassa illalla Aman kanssa. Piti mennä Brinkhalliin, mutta asia nimeltä häät estivät aikeemme. :D Lopulta sit päädyttiin Kakskerran kirkon rantaan, saatiin aika söpöjä kuvia laiturilla. Elokuun viimeiset illat oli onneksi lämpimiä. Kakskerrasta matka jatkui keskustaan ja Tuomiokirkkopuistoon. Saatiin "ritari" tunnustamaan meidän kauneutemme. >:D Se oli oikeasti aika läppä, mikäpä paremmin naisen sulattaisi kuin toteamus, että tämän kauneus voittaa puutkin.

Lopulta sit alettiin palelemaan ihan huolella ja hypättiin autoon. Pohjattomat vatsamme sanoivat "nälkä" ja matka vei Mäkkiin. Ostettiin lastenateria ja jätski puoliksi. Saatiin sellainen hämmentävä Pääsiäissaaripatsas lelu, joka pitää "Oooooh!" ääntä. Harvallapa on niin hienoa vekotinta. :D Mäkistä sitten kotiin läskeilemään vähän lisää ja... Silittämään! Alettin silittämään myytäviä vaatteita keskellä yötä ja voin sanoa, että oli aika hilpeää kun Ama silitti ja mä yritin keksiä edustavia myyntipuheita kaikkeen. Luovutettiin sit jossain vaiheessa ja vain laitettiin ne myyntiin.

♥ Maria

2 kommenttia :

NANA kirjoitti...

Erehdys! ei oo muuten eka sinkku neitokaisilta tuo For Muzik. Vaan Hot Issue!

http://www.youtube.com/watch?v=QlGdCs3BjA

:D

Maria kirjoitti...

Nana, Kirjoitusvirhe pikemminkin. Koska kyseessähän on ensimmäinen minialbumi - tuo sisältää singlen Hot Issue. :D